Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz boborján2 #68449 üzenetére

    Csak annyit tudok mondani, hogy bármit, amit az én sokéves tapasztalatammal próbáltam firefoxon, azt meg tudtam oldani firefoxon. 1-2 dolog (pl valami beragadó MyVodafone-ba belépve) forszíroz arra, hogy egy chromiumos böngészőm legyen, de az is Brave inkább.

    A firefox focus meg pont arra jó, hogy abban olyat csinálj amit nem akarsz mindennel keverni, az eszközödön belül, sütikre gondolván. (Bár nem vagyok nagy androidos)

    Az örökérvényű javaslat most is áll: Próbáld ki! Egy hónapig próbálgasd akár aktívan, vagy csak állj át azzal ami egy hónapon belül kell, és majd akkor majd eldöntöd, hogy neked ami számít elvégeszhető, vagy sem. Az én véleményem számodra nem szabad, hogy sokat mondjon jobb ha megtapasztalod!
    (olyasmik nincsenek, hogy fúú de nagy rés, évek óta, és a ff nem foltozza, emberek veszítenek milliókat csak emiatt ha megfelelő óvatossággal viszonyulsz a nethez, minden rendben lesz, és ez bármely oldalra igaz!
    Remélhetőleg a jelszavaid külön progiban vannak, és nem a mindenkori chrome-ba mentve, mert az alapból is necces (böngészőben jelszót), és az biztos, hogy valamilyen migrálást fog igényelni!)

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák