Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsy

    aktív tag

    válasz Peetry #9760 üzenetére

    A helyzet az, hogy a fotózás régóta az egyik legnagyobb hobbim, és ezért egy olyan dolog amire hajlandó vagyok sokat költeni és idővel fejleszteni. 1 éve külföldön élek és most kaptam egy munkát is, így az anyagiakkal nem lesz probléma, maximum tovább gyűjtök rá picit. Lényeg, hogy jó legyen.

    Eddig még nem volt DSLR gépem, így az egész téma új számomra és annyit tudok róla, amennyit neten olvastam. Most tapogatózok. Arra gondoltam, hogy egy általánosan használható obit veszek kezdetnek kb. a váz árában + azt az 50-est ami szerintem jó lehet beltéren és gyenge fénynél olyan képekhez amit 50-essel tudok csinálni). Amikor belejövök a dologba és jobban fogom látni az igényeimet, akkor vennék további objektíveket az igényektől függően, és persze ha úgy érzem akkor vakut is.

    Amit mondtatok az alapján a kezdetnek a 15-85-ös tűnik most jó választásnak és az 50-es mellé. A 17-55 is beleférhetne helyette, de nem tudom, hogy az 55 elég lenne-e az igényeimnek amikor kinnt a természetben fotózok és 2 drágább obit egyszerre azért nem tudok venni.

    Egyelőre nem tudom megítélni szükségem lesz-e telére, mert nem ismerem mit valóságban az 55 vagy a 85. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

    Bazsy

Új hozzászólás Aktív témák