Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz dudika10 #29124 üzenetére

    Értem amit mondasz, részben igaz.
    De egyszer úgy érzik hogy valaki segített. Másodszor aki nekiáll 2K-val, 12K fölé nem fog menni.

    És mint a ph-n oly sok helyen, megfér két vagy több irány, itt miért nem lehet? Mibe fáj? Valószínű azok is előkerülnének, akik ide nem jönnek tapasztalatot osztani a divatosabb fülesekkel kapcsolatban. Ne mi döntsük el mások helyett... Irányt mutathatunk, és most egy elég népszerű és mainstream irány nincs kiszolgálva, sőt, el vannak kergetve gyakorlatilag innen is, onnan is.

    Ha Pistike hevesen hülyeségeket hablatyol össze vissza akárhol, azt érzik amúgy is, meg 1-2 öregebb róka időnként úgyis jár arra.

    Valamit célszerű lenne lépni
    a, felaprózni/hígítani a mostani topikot
    b, nyitni egy újat (mindkét topik bevezetőjét világosra megírni)
    c, elhesegetni sok embert innen

    Nem ragozom tovább, értem az aggályaid, de én mást érzek kisebb rossznak, és hiszem hogy értelmesen megélne az a topik, és hasznos lenne rövid időn belül. :R

    pohár: Igen,a hhoz képest amiket olvastam az EVO-ról ahhoz képest csalódtam benne, naturálisabb hangot vártam kicsivel. Nem rossz, de mesze nem nekem való, asszonynak tetszik - ez a lényeg.
    Mély mennyiség nem fog változni, dinamika fog. Nem tudom, én ilyenkor relatív hangosan felteszem rádióra pár napot napközben amíg nem vagyok otthon hogy felgyorsítsam a folyamatot. De ez -szerintem- nem sokat fog változni.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák