Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    Egyszerűen nincs időm fölmenni Pestre kipróbálni a kinézett fejeseket, így újra bekérdezek. Most egy HD681B-t használok, és a kinézett fejesek a k518, a k430, retro Dj2, ha esetleg lenne nomono fele egy soundmagic p21, vagy p30 akkor ártól függően ugye az is jó lenne. Valami olyasmit szeretnék, ami nem túlságosan mélyorientált (a legjobb egy retro dj1 tere lenne egy hangyányit több méllyel, vagy élettel [nekem jó, de olyan semmilyen a hangzása]).
    Az lenne a legfontosabb, hogy vagy összehajtható legyen, és akkor tudjam kemény tokba tenni, vagy elpusztíthatatlan felépítése legyen. A superluxot fél évig cipeltem a gyári zacsiban, de nagyon megsínylette. Otthon, és vonaton használnám, ha egy kisebb darabot mondjuk k518-at, vagy 430-at veszek akkor utcára is kiviszem, de igazából nem lényeges.
    Max. 10k körül szánnék rá, és tudom a HD2000 lenne a legjobb, de a fényes nem összehajtható teljes műanyag felépítésben nem tudok egyszerűen megbízni.
    Forrásnak inspiron 7720 se alaplapi, nokia Lumia 630, de főként a sony Mp4-em szolgálna (később szeretnék komolyabbat, de egyenlőre a fejes kellene).

    Nagyon megköszönném :R
    (valószínű vakon kell majd választanom, a közeljövőben nem tudok Pestre fölmenni kipróbálni, amint kezdődik az egyetem Szegeden, pedig még annyira se fogok tudni)

Új hozzászólás Aktív témák