Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz kcsa #18764 üzenetére

    Az szép, hogyan tankolod? Én a pisztolykattanás után várok egy kicsit, rányomok még 2-szer háromszor a kattanásig, utána zárom a tankot, nem szüttyögöm ki az utolsó ml-eket.
    Így, hogy tegnap pl 8 litert tankoltam 240 km-re elvileg ezen felül 25 km-t el kell mennie. Sőt, a fogyasztás alapján egy literből még több is lenne ez. Nem értem, hogy miért fogyaszt neked többet, túl sokat fékezel. :D Mostanában visszafogom magam, óra szerint120 fölé nem szoktam nagyon menni, legalább is nem tartósan.

    Ma volt egy kis action, persze a kamerát nem hordom. A szokásos, ha több robogós összegyűlik, megy a janizás... párhuzamos közlekedésre alkalmas két sáv volt, mentünk is a két előre haladó kocsisor között. A piroshoz érve az utolsó két autó között kevés volt a hely, én besoroltam kicsit mögéjük, hogy elférjen a rendszám nélküli jani a behajtott tükreivel. Ment is tovább, szépen lekoccolva egy pár éves M csomagos 5ös bmw tükrét a kormányával. Persze át is ment a piroson ijedtében. Amikor zöld lett kicsit utánamentem és ránéztem mérgesen. Rontja a robogósok megítélését, ráadásul a bmw-sek szemében.
    Nem kell mondanom, hogy nagyon őrjöngött az autós.

Új hozzászólás Aktív témák