Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz abridabri #22731 üzenetére

    Nekem volt kompakt vizem, nem kell többet. Sok meleg marad a házban. Ez az egyik, a másik meg szeretem, hogy bazi nagy gépem van :D
    Igazából csak ezen lepődtem meg, hogy nincsen a GPU körül keret. Rátenném a 980Ti-ét, de nem biztos, hogy elutasítják a garit, addig meg nem akarom buzerálni.
    Lehet, megvárom azt is hogy mit mondanak a garira, mert ha esetleg levásárolhatom opció lesz, akkor mit kezdek két VGAval... azt a pár hetet már kibírom IGPvel. Most úgyis töltök itthon egy csomó filmet, sorozatot amit majd ottkint megnézek :D
    Az biztos, hogy 500EUR nem pénz egy ilyen VGAért már. Mondjuk a Ti-ért sem sok a ~750EUR. De ha belegondolok, hogy úgyse tudom megállni, hogy ne cserélgessem, akkor az 1080 teljesen jó vétel ennyiért. 450-480-ért még mindig el tudom adni kint, itthon meg... simán többért.

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák