Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz parandroid #42996 üzenetére

    Az a helyzet, hogy ez úgy működik, hogy van egy ismerősöm, annak van egy ismerőse. Ha az én ismerősömet a vírus/program/spam/bot /anyámkínja megjelöli, hogy a fényképen rajta van, márpedig az ismerősöm ismerőse összes saját ismerősét rá fogja jelölni, akkor nálam megjelenik, hogy az én ismerősöm meg lett jelölve egy képen. Az én ismerősöm nem is tehet róla, de "általa" nekem is megjelenik a hírfolyamban, hogy az én ismerősömet megjelölték ezen a szaron.

    Tehát lehet az én ismerősöm bármilyen elővigyázatos is, ha őt a bot megjelöli a számomra ismeretlen reklámos képén, azt én már látom. Így mindenkit le kéne tiltanom. Nyilván, az általam nem ismert harmadik embert minden esetben automatikusan tiltottam a jelentéssel egyidőben, de az én ismerősömet azért nem tiltom, miért tegyem, mert az ő nevét a képpel összefüggésbe hozta a bot.

    Nyilván én is tiltottam már le saját ismerőst is, amikor egy témáról óránként 3 hülyeséget megoszt, nálam a játékok aratnak osztatlan seggberúgást. Pedig sok esetben az ismerős csak egy oldalhoz/játékhoz/szektához csatlakozik, nem is tud róla néha, hogy szemetet küldözget a nevében a rendszer.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák