Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz BlacKSouL #52417 üzenetére

    Mostanában én is egy közepes méretű Prímába járok napi apró bevásárlások miatt, mivel a háztól 30 méterre van, egyébként nem szimpatizálok a társasággal (többivel sem), de a praktikum kikezdi az elveket. :)
    Itt van sajt meglepően sokféle, sok számomra ismeretlen is, darabolt fóliázott és gyári csomagolt is.
    Sörök tekintetében van sok külföldi import (guinness, kilkenny, üveges! világos/barna krusovice), van legalább 5 féle barna, vsz. több is, még itthoni viszonylatban különlegesebb tételek is vannak, mint pl. young's double chocolate.
    Bor kínálat is egész jó, hazai kisebb tételes is akad, étcsoki is van.
    A pékáru jobb minőségű és a választék is kb. összemérhető az Újbuda Tescoval (hiper), persze ez nem nagy fegyvertény, ott nagyon silány a minőség.
    Zöldség / gyümölcs viszont általában drágább mint bárhol máshol, ahol vásárlok, és általában nem is jó minőségű. Vannak középkorú morcos pénztárosok, akiknek az arcára van írva az élet és emberundor, szoktam mosolyogni rájuk, hátha kizökkentem őket.
    Egyébként nagyon egyszerű a megfejtés, a boltok eladásból élnek, és azt árulják amire kereslet van, valószínűleg ott te, akinek a sör nem = soproni ászok, sajt pedig nem = trappista, kisebbségnak számítasz. Szoktam vásárolni az Újbuda tescohoz hasonló méretű sátoraljaújhelyiben is, és sok mindent ott nem találok meg, amit itt igen, "prémium" termékből kevesebb van, pl. bor kínálat is inkább a 400-600 forintos kategóriában erős, hogy a Varga, Dankó, La fiesta stb. rajongók mind-mind megtalálják a számításukat.

    [ Szerkesztve ]

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák