Új hozzászólás Aktív témák

  • Spet

    addikt

    válasz parandroid #67409 üzenetére

    Miért nem gondolhatnám komolyan? (uramisten jönnek a migránsok soros vezeti őket egy triceratopsz hátán, hogy megdöntsék a vasfüggönyt, és eljussanak egy komolyabb gazdasági helyzetben lévő országba!!!!444!!!)

    Ők nem Kína, ahol szó szerint szellem városokat emelnek, mert az építkezéssel gondolják, hogy pumpálják a gazdaságot (lásd nálunk football nevezetességek), hanem használják/hasznosítják is azokat.

    El kell fogadni, hogy a világ változik, és érdekes módon ők is beállnak a környezetvédelem mögé, tervezettel. (ne bazz a sivatagot védeni kell? :Y ) Nagy eséllyel mert most ebben van a pénz (aki kimarad, az lemarad).

    Jah, hogy Egyiptom? Háát, mintha lett volna pár évvel ezelőtt egy puccs (2013), és valószínűleg azóta nem tudta az ország kipihenni gazdaságilag. Van nekik is olajuk, de láthatóan kevesebbet termelnek, mint az Arab Emirátusok. (de pl Venezuelát is fellehetne hozzni, kb kitörölhetik a seggüket az olajukkal). Vannak valutaerősség beli különbségek, valószínűleg adó különbségek, stb stb.

    Az, hogy a vallási, helyi és országos törvényeket nem tartják be és/vagy nem fogadják el az emberek és ez miatt sz@rba kerülnek, az a saját problémájuk (ide ne merjük keverni a terrorizmust, egyedi ideológiákból eredő kivetüléseket a világ ellen). Az, hogy ez számunkra bizonyos esetben elfogadhatatlan, megbotránkoztató, vagy akár emberjogi ellenes (rabszolgamunka pl, jah várjuk az idehaza is van) az is megérne egy misét.

    De, mint tudható az egész környék egy nagyon érdekes terület (pl. Izraelnél meglepődtem, hogy lassan megalakul a Silicium völgy 2.0 mert az alacsony adók miatt nagybefektetők oda mennek, jah meg nem a béka segge alatt van az oktatás).

    Hogy kidőlne alóluk a szénhidrogén piac? Mennyi idő múlva? 50-60 év? Addigra rég átállhatnak egy másik üzletstratégiára (hacsak nem lakhatatlanná válik az egész terület a felmelegedés miatt).

    Az, hogy úgy véled több pénzt pumpálnak bele, még az igaz lehet de jegyezd meg: a több pénz még több pénzt vonz (és remélhetőleg tanultak a hibából, mert azóta mintha hasonló nem lett volna ott a környéken, és nem is miattuk tört be a gazdasági válság 2008-ban)

    Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco

Új hozzászólás Aktív témák