Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz NoLF #68959 üzenetére

    Én abban hiszek, hogy a mértéktelen, és az egyoldalú táplálkozás az, ami egészségtelen. Nem hagynám el teljesen a húst, de az utóbbi pár évben sokkal több minden mást eszek: zöldeket, halat, sajtot. Amúgy is szinte csak csirkét eszünk már, max marhát, ha valami darált húsos cucc van. Amit igyekszem elhagyni, az a péksütemények, és a krumpli, de ezeket sem akarom teljesen kizárni, csak előbbiből rengeteg magos változatot, fehér liszt, és cukor nélkül, utóbbit nagyon ritkán, és olyankor is inkább édesburgonyát. Ja, meg sütikkel kell nagyon vigyázni, azok rohadékok. Kilóra kb érettségi környékén voltam utoljára ennyi, vagy még előtte, csak akkoriban esélyem sem lett volna lefutni egy maratont. :DDD

    Amúgy tudom, hogy buzis, de sörből is csak alkoholmentest iszok, alkoholt bármilyen formában szinte egyáltalán nem, kb évente 3-4 alkalommal egy-egy kis adagot.

    De ma pl ‘csalónap’ van, főztem egy kis tésztát a csicseriborsós raguhoz. Minap bontottunk végre egy bort, asszem, abból is megengedek magamnak megint egy pohárral.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák