Új hozzászólás Aktív témák

  • bucihost

    senior tag

    válasz Alteran-IT #2008 üzenetére

    Ezzel az egésszel az a baj, hogy ez a Topic már nem is a PR-ről szól, hanem inkább Rólad. Te teljesen más irányba viszed el a topicot az eredeti szerepétől. "szar a világ, hülyék az emberek, politizálsz stb stb stb"
    De ebbe inkább ne is menjünk bele.

    Én leírtam, hogy mikor nekem ilyen problémám volt akkor én mit tettem, és lám nekem orvosolták a hibát. Ez nem azért van mert csókos vagy épp seggnyaló lennék, hanem mert a sarkamra mertem állni és kiálltam a magam igazáért.

    A másik:

    Mellesleg jobb terjeszteni a dolgokat akár többször is több helyen, hogy minél többen tudjanak róla, mert ha valamit csak négyszemközt intézel (pl. én és a PR), akkor az ott is marad és ha olyan van, akkor meg sem történtnek lehet nyilvánítani, viszont ha más is tud róla, azt már nehezebb.

    Ezzel szintén az a baj, hogy ez csak a TE oldaladat tükrözi, a PR-ét sehol. Ilyen formában ezt is meg nem történtnek lehet tekinteni, mert attól hogy Te itt ócsárolod a szolgáltatót, meg siránkozol a silány minőségen a PR reakcióját senki nem látja. Szóval enyhén fals infót közöl a célközönséggel. Azt pedig ne akard bemesélni senkinek, hogy ha Te ezt ennyiszer jelzed a PR felé is, hogy probléma van a szolgáltatással mint ahányszor ide nekünk beírod, akkor nem mennek ki leellenőrizni / tesztelni a dolgokat. Mert ezt nem hiszi el senki. :R

Új hozzászólás Aktív témák