Új hozzászólás Aktív témák

  • Piros köpeny

    csendes tag

    Sziasztok!
    Mostanában nagyon felkapott lett az explorerben a combozás ( nem csak a 3 ugyanojan van, hanem ezen kívűl még 7-8 különböző sokkal zsírosabb combók is, igaz azokat nehezebb is kigyűjteni) Az én bajom, csak az ezzel, hogy amióta valaki beírta egy fórumon, hogy mekkorát is lehet ezzel kaszálni, csupa combó szobák vannak és nem lehet egy gyors explorert menni sehol. Ráadásul egy kis számolással viszont elég ellentmondásos dolgok jönnek ki:
    - 20 perceket várok a szobákban, amíg összegyűlik a megfelelő számú user, mire elindulun (mert ugye a hostnak nem tetszenek egyes játékos kocsijai, mert gyorsabb, mint az övé, mire mindenkivel megérteti a "szabájait"/mit tehetsz a tatyóba és mit nem, stb./
    - a játék vége felé, mikor már csak 40-50 item van, még 10 percig keresgéli mindenki a neki megfelelőt. Persze, ha valamelyik előtt felveszed azt az itemet ami neki kellett volna már jonnek az OMG és fák beírások (tisztelet a kivételnek) az fel se merül benne, hogy esetleg neked is arra az itemre lenne szükséged)
    - Várakozással együtt K. 40 perc alatt XP RP hétvégi szorzók nélkül és hack pac-kekkel 5-6 K lehet összeszedni egy francia pályán, ami ugye a leg itemesebb:)
    - a mágnes darabja 140-be kerül, ráadásul a 8 emberből álltalában 3-nak nincs és Kb. 3 perc alatt össze lehet vele kapkodni az összes itemet
    - mágnessel is lehet combózni, igaz, hogy ahoz szerencse is kell, de azt a játék nem figyeli, hogy csak véletlenül, vagy direkt combóztál, a pontot mindenképp megkapod.
    - egy máneses szobában is össze lehet szedni 2 - 2.5 K-t (ebben benne van a minusz 140 RP a mágnesért:)

    Végszóként: Ugyanannyi idő alatt mágnessel még minding duplaannyi RP-t szerezhet, mint a combós szobákban és ebben benne van a szobában töltött idő is.Ha azt nem számoljuk meg merek kockáztatni egy 3 szoros hasznot is. Félre ne értsetek, senkit nem akarok lebeszélni a combozásról, tény, hogy így szinesebb a játék és ha barátokkal játsza az ember még élvezetesebb is, csak nekem úgy tünt, hogy egy ember írt valamit és ezután előállt a birka efektus... (nem bántásként írtam, csak egyszerűen ez a legjobb kifejezés erre)

    Ui.: A kedvencem: 30 percig csücsültem egy combos szobában, mire elindultunk 8 fővel. Startnál Éppen előttem volt egy mágnes. Gondoltam jólvan, megvárom míg elindulunk, majd tolatással szépen kikerülöm. Erre a srác aki a host volt hátulról belémjön és egyenesen belelökött a mágnesbe. :((( Erre beirja nekem, hogy: OMG, majd a következő sorban kioktat, hogy ha már ilyen szerencsétlen voltam várjam meg míg lemegy rólam a mágnes, addig meg ne merjek mozdulni :F Mondanom se kell, hack packek a backpack-ban tehát 90mp- mire lemegy rólam a mágnes :W Egy olyan dolog miatt, ami legkevésbé rajtammúlott. Eztán még gyorsan ketten befákkoltam, amiért mágnest vettem fel, na erre berágtam és végig rongyoltam a pályán. Persze mindig mire épp lejárt volna a mágnesem épp felkaptam egy újjabbat. Közben persze elhordtak mindennek, többek közt, hogy kitiltanak a szerverről de akkor már akkora volt a búrám, hogy csak röhögtem rajtuk(hisz mennyire esélyes, hogy kitiltanak azért, mert fel mertem szedni az itemeket :DDD ). A végén 8.5 K- val lettem gazdagabb :Y :C

    Bocsi a hosszú off-ért

    [ Szerkesztve ]

    Légy optimista, ha citrommal kínál meg az élet kérj hozzá martinit...

Új hozzászólás Aktív témák