Új hozzászólás Aktív témák
-
feketepeti
aktív tag
válasz
szabi__memo #61 üzenetére
Én most építettem egy kis gépet belőle, kicsit szopolda, mert Linux alatt nem bírtam a grafikus gyorsítót beizzítani (jelenleg még nem támogatott) így a harmatos prociteljesítmény mellett nem igazn volt jű kicsit is nagyobb bitrátájú filmek lejátszására.
Most rátoltam egy XP-t (csak ez van legálban) ezzel kicsit más a helyzet, ugyanaz a film, ami Ubuntu alatt 90% prociterhelést adott, az itt 15%.
Az XP-t is elég szopacs fölrakni, elő kellett szednem egy floppytmert a ahci drivert telepítés előtt föl kell tolni, különben kiakad.
Egyébként hihetetlenül kicsi a fogyasztása (gyári érték 7w), ténylegesen nem mértem, de egy 36VA-es tápról nyomatom, ami full passzív és éppen langyos.
Az APU hűtést, viszont nem merem passzívan hagyni (azért rendesen melegszik), találtam egy 8centis Thermaltake ventit, rátettem, 200-as fordulattal semmi hangja nincs és így csak langyos.
Nálam mondjuk a kis fogyasztás volt a fő kritérium, mert éjjel nappal menni fog, igazából várnám nagyon a cucc Linux támogatását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged