Új hozzászólás Aktív témák

• feketepeti

aktív tag

válasz szabi__memo #61 üzenetére

Én most építettem egy kis gépet belőle, kicsit szopolda, mert Linux alatt nem bírtam a grafikus gyorsítót beizzítani (jelenleg még nem támogatott) így a harmatos prociteljesítmény mellett nem igazn volt jű kicsit is nagyobb bitrátájú filmek lejátszására.

Most rátoltam egy XP-t (csak ez van legálban) ezzel kicsit más a helyzet, ugyanaz a film, ami Ubuntu alatt 90% prociterhelést adott, az itt 15%.
    Az XP-t is elég szopacs fölrakni, elő kellett szednem egy floppyt :D mert a ahci drivert telepítés előtt föl kell tolni, különben kiakad.

Egyébként hihetetlenül kicsi a fogyasztása (gyári érték 7w), ténylegesen nem mértem, de egy 36VA-es tápról nyomatom, ami full passzív és éppen langyos.

Az APU hűtést, viszont nem merem passzívan hagyni (azért rendesen melegszik), találtam egy 8centis Thermaltake ventit, rátettem, 200-as fordulattal semmi hangja nincs és így csak langyos.

Nálam mondjuk a kis fogyasztás volt a fő kritérium, mert éjjel nappal menni fog, igazából várnám nagyon a cucc Linux támogatását.

Új hozzászólás Aktív témák