Új hozzászólás Aktív témák

  • szmar

    csendes tag

    válasz Pompi #3379 üzenetére

    Amióta volt egy kérdőív pár napja a reklámokról a játékban, érezhetően kevesebb videó van. De ha vpn-nel átváltok másik országra, hogy több reklámot dobjon be, akkor azokban is sokkal kevesebb szokott felbukkanni. (Mondjuk Usában vagy Angliában még néha el lehet vinni 10 fölé, de sajnos nem annyira jellemző mint korábban)

    A hirdetők szempontjából érthető, hogy nem akarnak feleslegesen fizetni, bár az már a fejlesztők hibája is, hogy a reklámok ,,vadászata" a játékbeli előrehaladás szempontjából alternatíva, folyamatosan más országok hirdetéseit nézni jövedelmezőbb (volt?), mint a játékkal játszani.

    Amúgy ami ettől függetlenül valószínűleg működik, az az, hogy mivel a reklámokat készülékazonosító alapján adja(az ip-címen mellett) a rendszer, ha a mentést valaki átteszi egy másik készülékre, (amin nem néztek az elmúlt időszakban ilyen jellegű hirdetéseket), akkor jóval bőkezűbb a szerver, ami a reklámokat adja.
    A Magyarországi hirdetésekért nem biztos hogy érdemes ezzel trükközni, de én még decemberben áttettem egy ipadre a mentésemet, és amíg a telefonomon már max 1-2 aranyat adott amerikai ip-címről is naponta, az ipaden első próbálkozásra 60 aranyat tudtam összeszedni 3-4 ország reklámjaival. (De a fele usa-reklám volt annak is)

    Ha egyébként érdekel valakit, a vpn-es reklámos témához még tudok egy-két ötletet írni, nagyjából azóta szórakozom a dologgal, hogy visszakerült a játékba az egyik frissítéssel a funkció.(kb 5-600 aranyat szedtem így össze)
    (nem találtam meg hogy szóba került volna a dolog, viszont az elmúlt pár hétben nem tudtam annyira követni a fórumot, ha volt már terítéken a téma akkor elnézést a hozzászólásért)

Új hozzászólás Aktív témák