Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz sqpp #9305 üzenetére

    RR3 grafikájának kézi átállítása droidon:
    Egy fájlkezelővel böngésszünk el az alábbi helyre:
    /Android/data/com.ea.games.r3_row/files/apk/res/eds
    Ennek tartalmát másoljuk ki egy tetszőleges helyre (gyorsaság kedvéért asztali gépen hozzunk létre neki egy mappát). A kívánt grafikai megjelenítésnek megfelelő fájlt másoljuk ki (pl. AndroidLow.plist), illesszük be egy másik mappába, majd készítsünk belőle annyi másolatot, amennyi fájl eredetileg is van. Ezután ezeket szépen nevezzük el az eredeti fájlok neveivel (AndroidHigh.plist ; AndroidMid.plist stb.). Igazság szerint elég az androidos fájlokkal megcsinálni ezt, hiszen ezeket használhatja csak, de ha egyszer megcsinálod ezt, többé nem kell ismételned a teljes folyamatot. Ha ez kész, meglesz minden fájlnak megfelelő nevű társa, de a kívánt adatokkal. Ezeket a fájlokat ezután megfogod, és bemásolod az alábbi helyre a készüléken:
    /Android/data/com.ea.games.r3_row/files/.depot/eds
    Fontos, amennyiben ez utóbbi helyen nem találod az eds nevű mappát, hozd létre! Ha mindent jól csináltál, ezután indításnál a játék letölti a megfelelő grafikához tartozó fájlokat, és már azzal fog futni a játék.
    Amikor frissíted a játékot Play áruházból, majd elindítod azt és lefrissíti magát, az "Android/data/com.ea.games.r3_row/files/.depot/eds" mappa tartalma törlődni. Ilyenkor lépj ki a játékból, majd másold be újra a módosított fájlokat ide. A gyorsaság kedvéért, én létrehoztam egy "/Android/data/com.ea.games.r3_row/files/.depot/eds_low" mappát is, és ide másoltam a módosított plist fájlokat, így elég ezeket átmásolnom a telefon fájlkezelőjével.
    Nálam ez működik már több frissítés óta.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák