Új hozzászólás Aktív témák

  • F_Gergely

    őstag

    válasz Pioneer #14422 üzenetére

    Hiába nem cseréltem a vodás kártyát, ha van mellette telenoros és telekomos is. Én értem, hogy te azt mondod mi van ha a vodás kártya rossz. Oké, tegyük fel rossz. De mi köze a telenoros és telekomos kártyához? Amikor nem volt átirányítva akkor is gond volt, a telekomos át se volt irányítva mégis gond volt vele és 1 hetes kártya.

    "nem értem, hogy mit kell ezen ennyit szenvedned?"

    Kérdésedre válaszolva: "Tegyél bele 2 idegen sim kártyát a tieid helyett"

    Segítő jellegű ötleteddel két gondom van:
    1. honnan szerezzek 2 idegen kártyát?
    2. Én a két saját kártyámmal addig mit csináljak napokig, hetekig? Nézegessem az asztalon?

    Ez nem olyan hiba, hogy berakom a két új kártyát, és 1 perc alatt látom jó vagy sem. Van, hogy napokig, semmi aztán utána meg hiába hívnak nem tudunk beszélni mert vagy ők nem hallanak vagy én nem hallok semmit. Van hogy hibátlanul telefonálok aztán rá fél órára már nem tudok telefonálni.

    Szóval én értem, hogy lehet hibás a vodás kártyám, de semmi köze nincs a vodás kártyámnak a telenorhoz sem a telekomhoz. Hiába van átirányítva ha a bejövő hívás fizikailag a sim-re jön és nem az átirányítottra (jelzi a telefon, hogy melyik kártyán érkezik be a hívás).

    De ha a vodás kártya lenne rossz, attól én még tudnék telefonhívást indítani a másik kártyán, de mint írtam sok esetben ez sem lehetséges.

Új hozzászólás Aktív témák