Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Smiro #18014 üzenetére

    Nincs konkrét, előre meghatározott GNSS pontossági igény, csak szeretném a legjobbat, ami elérhető megfizethető áron.

    Alapvetően amúgy nem is a GNSS az elsődleges, hanem az inerciális sznezorok. Arról nagyjából tudok is már annyit, hogy a Samsung S szériáé jól használható (elvileg postán is lesz már felém ma egy S9, amit meg is tartok saját telefonnak is, ha már...). Viszont szükség van (legalább is praktikusan) a GNSS adatokra is (inkább a sebesség miatt, szóval nem is az abszolút pontosság a fontos).

    Így, ha már úgyis telefonokat keresgéltem, akkor ezt a GNSS dolgot saját magamtól kezdtem nyomozni (amúgy is érdekelt már rég ez az L5/E5a dolog puszta heccből, és teljesen civilben, sima autós navigációhoz is), és a Mi 8-nál lukadtam ki, ami használtan már vastagon 100k HUF alatt beszerezhető (amúgy jó lenne egy S20 is, még találtam is nagyon baráti áron használt S20 Plus-t, de az is ~140k, és elképzelhető az is, hogy fizikailag megsérülhet, míg játszadozom vele és telefonnak sem tudnám használni a mérete miatt - magas, de vékony vagyok, és nem hordok hasitasit/ridikült, szóval már az S9 is egy tepsi a zsebemben, szerintem a Mi 8 is túl nagy lesz, de ez legalább olcsó, nem bukok rajta sokat).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák