Új hozzászólás Aktív témák

  • Victoryus94

    őstag

    válasz Elektrosokk #4255 üzenetére

    Köszi, azon leszek. :)
    Igazából nem kell annyira brutál jó af, ha pontos. Témakövetés sem feltétel, de ha pontos, akkor használva lesz.

    A lényeg, hogy amikor a lovak ugranak (akadály felett), akkor le tudjam kapni az ugrást, vagy épp az érkezést (akár sorozatba) -bemozdulás nélkül, pontos fókusszal. Ha tudom, melyik akadályhoz megy, akkor előre is be lehet állítani a fókuszt (kis rutinnal)... Inkább az esés az, amire nem lehet előre számítani, de általában örülnek neki, ha felvesszük.
    Egyenlőre az érintőképernyő ami picit hiányozni fog a Sonyból, ha tükröset vennék, de aztán lehet, gyorsan tudnám kezelni anélkül is. -még nem sikerült kipróbálnom.

    A szakmában a legtöbben 7D-vel, vagy 70D-vel nyomják +70-200, de van egy-két fullframe canone-s fix obival (de mivel az akadályok térben nem egymás mellett vannak, és egy idő után kitapasztalják, milyen szögből jobb a kép - a pálya területén meg zavarod a lovast/lovat, így hasznos a zoom.
    MILCben ammúgy azért gondolkodtam, mert ott van csöndes mód többnyire. És 1-2 paci meghülyül a sorozatkattogástól (vagy akár a zárhangtól), szóval szólni szoktak előre, hogy ne fotózzunk -ebben az esetben viszont előnyös lenne, ha én mégis tudnám fotózni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák