Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz Ibis #14374 üzenetére

    Ha ekkora összegben és ilyen minőségben gondolkozol. Akkor vedd meg két hét múlva a frissen megjelenő a7rIII-t a frissen megjelenő 24-105/4 obival. Ez a szett tökéletes outdoor használatot ad. Tömeg és méret még szintén nagyon jó lesz.
    Ha ez így nem elég, alá ott van a 16-35/4. Tudom 2.8-at írtál de aps-c-re. Azonban annál a szintnél sokkal többet hoz az általam leírt szett.

    Ilyen összegért én már semmiképpen nem dslr-ben gondolkodnék csak is MILC-ben. Ezt saját tapasztalatból mondom! Ehhez meg még csak hozzá tesz az hogy outdoor sporttevékenységhez keresed a szetted...

    Eddig még csak használhatóságról és praktikumról beszéltünk. Képileg pedig szerintem mindent vinni fog a Sony új váza. Az a7riii még a Nikon d850-at is vetni fogja a DXOMARK listáján...

    Szerk:
    Ha ilyen értékű szetről beszélünk és mindenképpen aps-c-hez ragaszkodsz (ami szerintem hiba} akkor is a6500 és mc-11 adapter minimum. De gyorsan rá fogsz jönni, hogy aps-c-re nincsenek olyan üvegek mint amiket keresel, így FF üvegeid lesznek. ezt én végig jártam, így saját tapasztalatból mondom. Majd arra is rájössz, hogy a natív lencsékkel sokkal jobb mint adapterrel. Főleg hogy profi szettben gondolkozol így nem sportolás miatt kell adapterezés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák