Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz Mirman #19575 üzenetére

    Sokkal nagyobb kérdés a három lencse minősége... hogy az a Sonyhoz viszonyítva a GM, a G vagy az alap 50/1.8 és 24-70/4 szint... valamint adapterezett pro lencsék mit fognak tudni, valamint hogy lesznek-e használat közbeni kiderülő hibák, kellemetlenségek, kényelmetlenségek, tehát hogy a7 gen1 - gen3 között hol helyezkedik el a váz, továbbá mennyire lesz személyrevszabható és mennyi extrát fog tartalmazni. Ebben a Sony nagyon jó.
    Ha ezek meglesznek, akkor indulhat a verseny. Ha ezekkel versenyképes lesz akkor az ár csak másodlagos vagy sokadlagos lesz.

    Szerintem az is kérdéses ki és mekkora lesz az a réteg aki elkezdi használni. Mert ugye aki már átváltott Sony-ra főleg pro szinten tudja mivel jár így nem biztos, hogy újra vált így az elején. Főleg hogy az elején kb. Minden cikk isteníteni fogja... aki meg maradt Nikon-os annak a jelentős része vaskalapos dslr párti. Két legnagyob milc ellenérvük az ergonómia és az akku kapacitása. Utóbbinál az ezer alatti aksi/kép értékkel nem is érdekli őket. Jah és még ott van az EVF elleni utálat is. Tehát kérdés hogy ez a réteg feladja-e az elveit és vált mint a fogyasztói társadalom egy jó fanboy-ja.... vagy marad vaskalapos fejlődés ellenes... Én inkább az előbbire szavazok.

    Amit idáig látunk az egy nagyon ütős marketing, egy jó megjelenés, de kevesebb tárcsák... minden esetre a külcsin jó, de mi van belül, milyen valójában. Olyan ez mint az internetes párkeresés aztán a valós találkozás....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák