Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz p_adam #20071 üzenetére

    "És egyszerűen sehogy sem tudom meggyőzni magam, hogy a Sony jobb. A sajátok mellett nézek más képeit is, és az a benyomásom, egyszerűen általánosságban véve nem olyan szépek a képei (és mindez sokkal több szerkesztéssel)túl sima a fájl, emiatt a kontraszt nem olyan 'természetesen' kerül bele, a fehéregyensúly nagyon 'érzékeny' az állítgatásra, nekem ez a gondom vele "
    ezt jol latod. sokkal tobbet kell borszinekkel erolkodni sonynal, mint canonnal. de ez inkabb a piros csatorna miatt van, nem? wb amugy konzisztensebb, mint canonnal nekem. de konzisztensen tobbet is kell foglalkozni vele a bor miatt :)
    azert elso mondatoddal nem ertek egyet, az a73 ennyi penzert baromi jo gep. ha rendszerkent nezem is, egyelore siman jobbnak tunik mint a canikonos alternativak.

    (#20072) mikrofon nekem inkabb a fenyero a sarkallatos pont ezeknel a zoomoknal nem az atfogas. ez a 28-70 f2 pl. kifejezetten jo lenne esemenyt fotozni. ha eleg jo kepe van nyitva meg lehet el is dobatna velem a 35 55 85 obikat es vennek ala fele is 2 zoomot es kesz. oda is lenne a mobilitas, balansz, konnyu felszereles elonye... :DDD 50 1.2 af is azert beinditja a nyaltermelesemet, 2 izgalmas obival indit a canon...

    "mert a 135 meg már nagyon távoli és igen nagy rendezvény helyszín kell, hogy többet használjam mint pár fejlövés.... Még kinti helyszínen is 135-tel távol kell menni az eseményektől"
    naja, es ki tudja mikor ugrik be eled vmelyik rokon hogy elkeszitse elete legjobb mobilos kepet. meg a 85 is sokszor hosszu emiatt. de egy 10 fos csoportkepnel sincs altalaban 20m helyem hogy meglojem 85-tel.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák