Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz mikrofon #20546 üzenetére

    Vicces dilemma, az ezüstös szerintem tetszetősebb, de feltűnőbb, mint a fekete. A magam részéről a 'Sony' meg 'A7' feliratot is le szoktam takarni :)
    Egy fél év biztos lesz, mire elkezdik gyártani (még az eredeti Leica verzió se nagyon kapható), de ahogy egyre tovább nő a gyári felhozatal, nehezebbé válik a manuális objektívek eladása. Addig egy fokkal érdekesebb, míg nincsenek gyári objektívek (CaNikon). Kivéve pl. az APO-Lanthar szériát, amik profi tárgyfotós munkára is tökéletes munkaeszközök (Pixel Shift, stb.).

    Nekem összességében annyi jött le ebből az egész Photokina dologból, hogy ami egyre jobb újabb stb. az mind elég drága, nagyon nem arra fókuszálnak, hogy a lehető legtöbb dolgot tegyenek olcsóbb kamerákba.

    Pl. a Ricoh GR III nekem nagyon tetszik, de ugye az a kamera, amit a meglévő mellé megvesz az ember, hogy ha nem akar kamerát vinni valahova de azért mégis jó, ha van. Viszont nem egy közvetlen utód, hanem egy 'prémiumabb' modell, tehát árban biztos lesz vagy 800-900 euró... Várhatóan ugyanez lesz az A7SIII, A9II stb. dolgokkal is, új Sigma objektíveknél ugyanígy, stb. stb.

Új hozzászólás Aktív témák