Új hozzászólás Aktív témák

  • woodbear

    addikt

    Köszi srácok a válaszokat. Én úgy tudom, hogy ebbe az adapterbe az A99 fokusz rendszere van bele építve szóval nem kéne, hogy gáz legyen vele. De az, hogy nagyon kicsi a DoF abban lehet valami, hogy az adapternek már nehéz megállapítani hol is pontos a téma. Most, hogy bele gondolok, csoda, hogy egyáltalán ennyire is érzékeli :D
    Szerintem biztosan pdaf alapon megy mivel cdaf az sokkal lasabb lenne meg azért ha eltalálja akkor pontos ez. De azt, hogy hibrid nem hinném.
    Igazából azért vettem ezt a kombót mert ugye A mountra olcsóbbak az obik általában mert ugye egy kivezetett széria, illetve mert később tervezem egy a7II beszerzését és gondoltam akkor majd elég lesz csak az adaptert lecserélnem a hármas verzióra. Ahogy itt ráéreztetek ti is :)
    Viszont most, hogy látom/olvasom általatok az MC11-et, hogy az is megy gyorsan a sima a7-en, így jobb döntésnek tűnne egy ilyen adaptert venni Canonos sigmával, mert később is tudom használni a másik vázon vagy netán metabones-el is majd az obit.
    Egyébként a 35mm-en kívül nekem nem is kellene AF mert barátja vagyok én a manuálozásnak.
    Viszont van egy 85mm 1.8 USM Canon obim ami megy egyáltalán a sigma mc11 adapterrel? Mert akkor felesleges két automatát tartanom és az is egy kis pénz a váltáshoz :D

    Köszönöm, hogy fel ajánlottákok a személyes kipróbálást, de félek nem jön össze, mert sajnos külföldön élek. De nagyon rendes tőletek.
    Köszi :)

    Oldalam: www.swsfoto.de

Új hozzászólás Aktív témák