Új hozzászólás Aktív témák

  • xEon1337

    őstag

    válasz KTTech #15820 üzenetére

    Visszakerestem az összes hozzászólásodat a topikban a Yaris kapcsán. Teljesen őszintén, autópályán meg úgy általában mennyire hangos, mennyire szűrődik be a külvilág? Gondolom a 17-es kerekek sem tesznek neki jót.
    ADAC teszt szerint 71,8 dB(A) a belső zajszint 130 km/h-nál, ami félelmetesen magas értéknek tűnik. Az előző céges Corolla TS-em tud 68,5 dB(A)-t ilyen tempónál és már az is zavart.

    Munkahelyváltás miatt (és mivel nem kaptam új helyen céges kocsit) 2 hét alatt kellett vennem valamit novemberben, egy keveset futott, 2019-es, benzines Volvo V40-re esett a választás, ami erős, csendes, kényelmes, de megváltozott az élethelyzetem és 80%-ban városban használom, ahol eszik 7,5 litert plusz még kuplungolhatok is a manuál váltóval.
    Egy Executive+VIP Yarison agyalok (tetőablak nélkül), mert tetszik a világos belső, a szép nagy felni és fontos a JBL hangrendszer (a HUD már csak hab a tortán), nem mellesleg az üzemeltetési költségeken is sokat fognék. De ha anyámékhoz lemegyek havonta egyszer Győrbe (Budapestről), meg évente 2x külföldre nyaralni, akkor jó lenne halláskárosodás nélkül megérkezni a célállomásra. :DDD

    Aminek örülök, hogy a 2022-es modellekbe már raktak motoros deréktámaszt a vezető oldalán, ami a Corollában is volt, ennek ellenére fél óra után fészkelődtem, szóval illúzióim nincsenek a kényelemmel kapcsolatban.

    "Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák