Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    Topikgazda

    válasz Kukcaman #19159 üzenetére

    Ez eszméletlen király.

    Az első párbeszéd a mexikói családdal az bármelyik filmben megállná a helyét mind cinematography, mind hang mind alakítás szempontjából.
    A végén mikor oda akarja adni a pénzt a kislánynak + anyukájának az is vérprofi minden szempontból. A többi résznél éreztem kis időhúzást, lassabb vágást, indokolatlan vágást.

    A grade is eszméletlen, nagyon szép konzisztens a look, pazar a highlight kezelés, nekem nagyon hozza a filmes hangulatot.

    Az obi szerintem anamorph vetítőlencse, vagyis nem adapter és nem is natív anamorphic.. Amikor a szélvédő mögött ül a srác a kép bal szélén, nagyon torzítja az arcát ebből gondolom.

    Mivel shaky a look nem gondolnám hogy GH5, meg úgy pofára is BMPCC4K-ra tippelnék. obinak érzetre 50est használtak a legtöbbet a vetítőobi mögött. Ugyanakkor a távolabbi felvételeknél is komoly mosás van, lehet nagyobb szenzoros gépet használtak, ugyanakkor biztosra veszem hogy nem Sony A7 szériát.

    Ott ahol lerekeszelték rendesen (úgy érzetre F2.8-F4?) ott nagyon szép kontrasztos a look, de a többi résznél nagyon vékony dofot választottak és nagyon közel mentek a témához. Eye candy, csak hoz egy kis diszkomfortot magával, mert úgy érezni mintha mindig kilógna a képből fent lent lényeges rész.
    A flares gumileemelős rész az jóól néz ki.

    Ha hang az csúcs. A maga hibáival együtt szerintem pazar a hangkeverés, nagyon jól megteremtik a hangulatot és a párbeszédek eszméletlen minőségűek. Csak mivel felfigyelsz rá hogy elhalkul/hangosodik a háttérzene, meg túl "crispek" a különböző ambient effektek abból érződik csak hogy nem profi hangkeverő csapat csinálta.

    A sztory meg szerintem szuper, tök jó a mondanivaló és nagyon szépek a felvételek.

    Asszem meg fogom még nézni 1-2x tanulási célból.

Új hozzászólás Aktív témák