Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz qnadam #25413 üzenetére

    kihagytam valamit?
    Nem. Kb helyben vagyunk. :K

    Lav mikire nincs vmi jó tipped? Filózok még azon, hogy az egyik Go adót belógatom a hangszóró elé tartaléknak egy lav mikivel, viszont vmi olcsó alacsony érzékenységű lenne ideális erre, amit nem kell külön csillapítani. Tuninger még rendeltetésszerű használattal is túlvezérelte a Go-t, én meg egy üvöltő hangszóró elé raknám. :D
    Alternatív felhasználásban azon filózom, hogy az egyszerűség kedvéért az egyik adót a vezetéknélküli mikrofonra rákötegelném, amit a fogadáson a beszédhez fognak használni. A másikat meg akkor a hangszóró elé. Lesz 3 beszéd, nem fogok tudni mindenkit bemikrofonozni. Bennük meg nem bízom hogy átadják és felcsíptetik egymásra a Go-t. Abból úgyse lenne semmi. :)
    Ezen az úton lényegében a vonalszintű felvételre nem is lenne szükség, viszont ebben van rizikó is mivel ha a Go torzít, akkor így jártam. Egy XY miki jól jönne még az élőzenéhez a ceremónia alatt, de arra jó a H1n is.
    Csak kombinálok merre felé induljak. :B

    Bérlést még nem néztem, de ha a kamerákból és obikból indulok ki, akkor anyagilag nem érheti meg kis költségvetésű produkcióhoz - mint egy esküvő.

    A keverőpultos felvételt most hallom először. Olyat láttam már, ami tud venni mondjuk SD kártyára. De USB A portot még egy pulton se láttam (abból a pár darabból, amint a Tascam, Rode, Zoom oldalain és Google képkeresőn nézegettem mintának).

    #25421hibavissza
    Ezt most komoly? Neked ez jött le a mondandómból? Ez szomorú. Látom csak végletekben tudsz gondolkodni. Vagy népírtunk, vagy tátott szájjal szaladunk be a liberális f.sz erdőbe. Kettő között nincs élet. :DD
    Igazából már-már komikus a gondolatmeneted. :DDD
    Oké, én itt ezt most elengedem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák