Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Nem is értem, hogy ez a topic hogyan bírta idáig...
-
Rover623
félisten
Linkeljünk is
neki...
Aztán zárul Miki mókatára... -
sze-ky
csendes tag
Most vettem a gyerekeknek egy Yamaha DVD S530-as lejátszót. Kérdésem, hogy aktív 5.1-es hangfal szett-el hogyan lehet bösszekötni, hogy minden jó legyen.
Üdv sze-ky
-
Krajczi
tag
Remélem, tudsz segíteni. Nekem is S-47 van még mindig. Alapvetően meg vagyok elégedve vele, csak az zavar, hogy nem tudok rájönni, hogyan mutassa az eltelt filmidőt.
De a fő hiba, ami most előjött: létezik ,hogy ez nem tudja lejátszani a DVD-RW és +RW formátumokat? Lehet-e ezt a hibát kiküszöbölni? Hogyan?
Köszi előre is. -
Zsotie
tag
UP!
-
Zsotie
tag
A helyzet az, hogy van egy Pana S-36 asztali DVD-m.
Le tudnám most olcsón cserélni vagy Yamaha S550-re 31e Ft-ért vagy Pana S-27-re 15e Ft-ért vagy Pana S-47-re 24e Ft-ért.
Ami alapkövetelmény lenne, hogy mp3 és jpg menjen DVD-ről.
DivX nem igazán érdekel.
A tudása alaplján a Yamaha lenne a nyerő, de nahyon nem retszik a távírányitója, a buta menűje és a lassúsága.
Ebből a szempontból a jelenlegi S-35-ös tetszik a legjobban.
Ezek miatt a Panák felé húz a szívem, de sajnos tudásban elmaradnak a Yamaha mellett, és az áruk is kedvezőbb.
Úgyhogy nem tudom adjam-e el az enyémet, van rá vevő, és vegyek valami újat.
Vagy hadjam most az egészet, és várjak amíg nem jön ki valami használhatóbb Pana????
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LED világítás a lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest