Aktív témák
-
Rasim
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #43 üzenetére
Üdv!
Én is ebben a két típusban gondolkodom, de azt szeretném kérdezni, hogy mennyiben mutatkozik meg az a 96 khz, úgy néztem, hogy 1028-ban ugyan azt tudja mindkettő. Előre is köszi a választ! -
Alvin_ti4200
félisten
-
ethrnz
csendes tag
Sziasztok!
Az úgy nagyjából leesett (nyitottam már én is hasonló topicot), hogy a Samsung monitorok ár/érték arányban jelenleg a legjobbak (... között vannak).
El is döntöttem, hogy Samsung monitort fogok venni... Azt, hogy milyet azonban még nem... Amíg bele nem néztem ebbe a topicba, addig a 765MB volt a favorit (elsősorban sulinet miatt), bár a korábbi topicban is legjobbnak a 757-est írták. Nagyon fontos viszont, hogy a monitorom fasza legyen ezért kíváncsi lennék miért hangzott itt el, hogy ''765MB-t ne!''. Ha a 757 tényleg jobb tojok a sulinetre, de arra is kíváncsi vagyok, mi a különbség a 757MB és a 757NF között. Melyik a jobb és miért? -
DifuiD
csendes tag
Hi!!
Én a Samsung-ra szavazok, mivel Én is monitor vásárlás előtt álok és 2 jó Samsung moncsi is van a Sulinet Exp. ben a Sym 765 MB meg van a Sym 757MB
(igaz 757MB neve ellenére durvább képfrissétésel van ellátva néhány helyen)
Az LG ket is láttam a kisebbek mint amik a suliban is vannak elég jók, lesem őket eleget :DD -
Móci
addikt
Sztem érdemes a LG 700P-t megvenni pláne , ha van sulinetbe.
-
morzsol
aktív tag
Megvan a CTX-es rögeszmém - ha valakit egyáltalán érdekel. Lehet, hogy csak kis barna bogarakat kergetek...
A boltban hülyeségeket írtak ki, mint rendesen. A két model persze, hogy nem egyforma.
Az egyik egy VL700-as, ez a szebb. A másik meg EX700F. Ez emészthetetlenül ronda. - Persze, ez az erősebb képcsövű.
A 2002-es októberi pcvör(l)dben tesztelik, de egyiket sem, hanem egy pr705f-est.
Ez detto úgy néz ki, mint a ''szebbik''. A fenti kettő elektronikában elég gyenge, 1280-at tudnak max., és csak 67-el. (1024 már 89-el megy.)
Az EX700F-nek ''Invar Shadow Mask'' FST-je van, - a honlap szerint Teljesen Sík - és ez volt olyan baromi gyönyörű képű (meg ronda).
Rákeresek még, de tudtok erről vmit?? (Képcső)
Ami tipikus: a ronda-de-erős(ebb) -nek levitték az árát, (mer perszehogy eladhatatlan), de annyira, hogy már Komolyan Elgondolkodtat.
(Úgysem mondom meg, hogy mennyi, mert egyet még lehet, hogy én is akarok. -Na jó, úgy kb. 50%-al.)
De hogy lehet valami ennyire ronda?... -
morzsol
aktív tag
Nem, nem, amiatt megtaláltam volna. Csak új helyen kerestem, mert az már nem esett le, hogy kint viszont az új hozzászólás(?)nak már nincs semmi értelme. És ott nem kerestem, csak átfutottam rajta. Hiába na, rég programoztam... e kis pl.-ból is látszik pedig, hogy milyen szép mesterség.
-
morzsol
aktív tag
Imádlak!
A kék bólogatót mondjuk hagyományos módon csináltam (kettőspont+zárójel) -szóval nem tudtam, hogy ilyen lesz, de már tudnám hivatalosan is. Köszi!
Az új topicot meg kerestem kíjebb is (így működnek logikusan a szofverek), de biztos nem jól. +intcsak Köszi!
/Te aféle Őrangyal vagy... Modern Lovag, ilyen segítő?!/ -
Keitaro
addikt
Látod az alul lévő bigyót már be is illesztetted :)
Ha fölé viszed az egeret megmutatja mit kell beírni ahhoz, hogy az jelenjen meg.
Új topicot úgy tudsz nyitni, hogy kint ahol a sok sok topicot látod az új hozzászólás mellett megjelenik az új topic nyitása szöveg is. katt rá és már mehet is az új topic! -
Loha
veterán
Én azt mondom Belinea 103051 1600x1200x75hz és 44e bruttó!
-
morzsol
aktív tag
Na annyira kezdő vagyok, még egy témát sem tudok indítani...
Hol kell..., mert a menüsorban nem találom.
Bocs! :(
/És ezeket az alul ugráló kis bigyókat hogy tudom a szövegbe illeszteni, meg dőlt betűt hogy...
Láttam valami FAQ-ot bekukkantok oda is./ -
Keitaro
addikt
-
Gomba
senior tag
ha tényleg netto 60 akkor iiyama HM704UTc, ennél nincs jobb! (nekem is evvan bebebee ;] ), ha kicsit kevesebből akarod megúszni akkor 757NF. bár ezt már többen is elmondták előttem.
-
morzsol
aktív tag
És mi van az LG-k HOMORÚ(???) képével?!
Hogy kell az nézni, meg hogy kell beállítani?
Vagy ez lerágott csont? Akkor meg hol keressem?
FUTÓLAG én is homorúnak láttam az lg-ket, de nem tudom elképzelni, hogy a mérnökök direkt kunsztból (csakazértis, hogy megmutassák) túlkompenzálnának.
(Én bírom az ilyen megszokós dolgokat, ha az AZTÁN tényleg állatjó!) -
morzsol
aktív tag
Nem azért írok folyton, mert imádom a logómat látni, (pedig olyan helyes, - biztos ezért választottam), de hol is tartunk? Mit is tudtunk meg...
Engem ez a SZÍNKEZELÉS erőssen érdekelne!!!
Samsungosok, LG-sek!!!
Mit tudnak ezek a szoftverek (mint a colorific pl.)?! De komolyan!
Mit lehet állítani rajtuk, velük és MIHEZ képest... és egyáltalán! Hogy kell egy ilyet elképzelni?!
Megszelidülnek-e az lg-k ''köztudottan''(???) ronda(???) színei és mitől szebbek(???) ''ELEVE'' a szamszungokéi... Meg a kontraszt, meg az élesség???!!!
Essetek már egymásnak - szelíden - épülésünkre! oké?!
K Ö S Z I ! ! ! ! -
morzsol
aktív tag
Csak azért mertem beleszólni, mert... más lapokon itt egymást szív.tják a samsungosok, meg az lg-sek... és biztos van közöttük némi (?) különbség, de ott egymás melett hevertek ezek csatát vesztve, meg a hjundályok, aocok - semmi differencia nem látszódott... Volt EZ, meg a többiek: egy sereg hulla. Lájtfrem, meg brájvjú... öhhö, öhhö. Kínos volt.
-
+1 vote a 765mb-re (avvan nekem is)
1024ben 100hz-en tűéles :P -
morzsol
aktív tag
A logóm legalább jó?!
Vagy... már az se teccik?! -
morzsol
aktív tag
Ja, köszönni is kell! Á - olyan snassz.
Még mindíg CTX. (Egyáltalán ctx? -vagy cxt, wtc, ...?)
Van valakinek ilyen?
Vagy látott valakit, akinek volt?
Esetleg hallott róla, hogy valaki látott olyat, aki már látott?? Vagy...
Szóval tényleg, van ilyen, vagy csak álmodtam?
Esetleg 19-esben valakinek?
Húzzátok le nyugodtan...
Csak szóljatok már... -
killingspree
csendes tag
válasz
almapaprika #1 üzenetére
Hi!
Mielőtt vettem 17''-os monitort, megnézem párat (Ati Radeon kártyával):
Samsung 765MB, 3-at próbáltam mind homályos képet adott :((
LG (típusokra nem emlékszem), jók voltak, de drágábbak
ami lett:
Hyundai F790d Flat CRT monitor: 1600x1200@75 0.25 mm (0.20 mm horizontal dot pitch), de a lényeg: éles kép, nagyon jó beállítási lehetőségek, olcsó is
http://www.hyundaiq.com/ -
morzsol
aktív tag
Már megint én. Annyi még, hogy kétféle kivitelben volt. A rondábbat láttam működni, de az tényleg olyan csúnya volt, hogy nem hoznám haza, mert ha éjjel felijedve meglátnám, akkor szörnyethalnék. A másik képe látható a pcvördben(??), azzal már együtt lehetne élni. Azt hiszem, én tudnék. De az nem volt bekapcsolva. Típusjelre mindkettőre uazt írták a boltban. És 1600-at is tud, de csak 60-al (az újság szerint). Ha mégis találnál, jelezz már vissza itt, mert félek, hogy megcsal az emlékezetem, de fényévnyi külömbség volt az lg-k, samsungok, meg mittomén mikhez képest. Így emléxem.
-
morzsol
aktív tag
Szia Almapaprika! Ha még él a problémád... Felsorolva nálad nem láttam, de működni igen... CTX fogalmam sincs milyen 17-es modellje. (Már áradtam róla a 19-esek között.) Csúnya és olcsó (34eFt) és Trinitron és mindenkit lemosott, aki melette leledzett. Ezerrel zúgtak a lájtbrájtok, meg a mittomén micsodák, de halk köhécselés volt mind csupán. Az kép volt, a többi csak gyenge utánzat. Megvenném, de 19-es kellene. Hasonlót sem láttam még és tervezem, hogy megnézem mégegyszer működni, mert magam sem hiszem. Ja, teszkós. Hát nézd meg, ha tudod. Én nem vennék mást, amig ezt nem láttam a helyedben. Talán a PCvörd is tesztelte, képre 10-et kapott. (Nagyon nem láthattam rosszul mégsem akkor.) Hát ennyi.
-
vz
csendes tag
1024x768 100Hz, a másik túl sok.http://prohardver.hu/pics/smileys/smile_2.gif
-
vz
csendes tag
A múlt héten vettem vettem egy SyncMaster 757NF monitort. A képe kiváló, 1024x768 100Mhz-en használom. A highlightzone funkcioval a képernyő egy része/egésze fényesebbé tehető, ilenkor a karakterek kicsit elmosódottak, ez filmnézésre jó, én nem használom.
A monitor ára is elfogadható, kb. 56eHUF áfával együtt.
A másik választásom a 757p lett volna. -
Maciii
tag
LG F700P es a NEC FE791SB tud szerintem a legtobbet. A NEC a www.pcworld.com-on a TOP10 17'' CRT kategoriaban a masodik, Sulinetben pedig 63e Brutto. En e ketto kozul valasztanek.
-
Ürgülfütty
tag
Szvsz a Samsung DynaFlat tűnik a legjobbnak. Bár én nem ilyet használok, de bent a melóhelyen van pár és azok nagyon jól mennek. Csak ajánlani tudom...és most elmegyek a Samsung márkaképviseletre és felnyalom a lóvét.:)
-
iwu
addikt
Hali!
acer712m wan. nos wolt 765mb-m is, igen, meg lg-m, meg belineam, meg iiyamam is. (általában hajtom őket pár hónapig, és csere) és a bestbuyt ár teljesítményben értettem. én is tudok sok jobb monitort (pl eizo, 100ezer feletti 17 crt), wagy a Keitaro által említett sony, csak hát az ár...
Üdw! -
Mania
senior tag
LG F700P.Jo az ara azt hiszem most sulineten kersztul meg jobb lett.Ar-ertek tekinteteben szerintem a legjobb valasztas es a 3 ev garncia sem elhanygolhato szempont....
-
Bagoly
senior tag
Én meg azt mondom, hogy viewsonic p70f 56900 nettóért akciósan a DVM-nél. :DDD.
-
sariz
csendes tag
Ha nagyon olcsón akarsz jó monitort venni,akkor vegyél LiteOn-t.Nagyon szép képe van,és télleg olcsó.Nekem az van,és csak tudom ajánlani!
-
sti
tag
iiyama HM 704UTc Diamondtron véleményem szerint az 1-ik legjobb 17'' monitor a piacon,én ezt venném.
-
Keitaro
addikt
Ja sorrendbe rakva talán így néznek ki:
- 704UTc
- 757NF
- VM 1413
- VM407
- 765MB
- 757p
- Belinea 1030elfelejtettem mi
LG előbbi okok miatt kimaradt, én a 757NF után raknám. 765MB helye pedig vitába bocsájtható, talán egyel feljebb is lehetne, nem ismerem a Hitachi Flat képernyőket eléggé... -
Keitaro
addikt
válasz
almapaprika #1 üzenetére
Azért beszállok én is.
Ezekből a legjobbak :
- 757NF és iIyama 1413, mert : sík, és a két legjobb minőségű képcső a felsoroltak között.
- 704UTc mert Diamondtron mint a másik csak jóval erősebb az elektronikája és szép :)
Közép:
- Vision Master 407 és 765MB bármennyire is szídják. Flatek, de nem olyan minőségi cuccok mint az előzőek.
- 757p jó dolog de nem flat
Alsó :
- Belinea. Volt párral dolgom, az árukért nem rossz, de ha kijön inkább jobbat.
LG-t nem soroltam be, mert van aki szerint közép van aki szerint felső lenne. Legyen felső, hogy ne jöjjön a flame. Ízlés kérdése. -
Samsung 757 NF vagy iiyama Diamondtron.
Ezeknek van a legjobb képük, mint azt már kb. 50szer elmondtam.
(Esetleg LG 700P.)
Samsung 765MB-t ne, és egyáltalán, DFX-es képcsövet ne, a 757P meg nem lapos. -
almapaprika
csendes tag
Nincs senki a monitorguruk kozott, aki valami kicsit is objektiv velemennyel alatamasztva tudna mondani valamit.
pld.: Nekem jobban tetszett ez + az ennel + annal, mert ...
Engem meg surget az ido. -
iwu
addikt
válasz
almapaprika #1 üzenetére
hali!
samsung 765MB, szerintem 17colban a bestbuy.
igazából belineát nem vennék crtben, iiyama meg már drága.
ÜdW! -
almapaprika
csendes tag
Szervusztok!
keresek egy 17-es monitort, kb 2 nap alatt dontenem kellene.
Igazabol nem az erdekelne, hogy nekem ilyen van es jo, hanem hogy az egyik miert jobb mint a masik. (szeretnek egy hazi sorrendet felallitani, aztan donteni)
amik eddig a latokorbe kerultek:
- Belinea 10 30 55
- Samsung Syn. DynaFlat 765MB 17'', 1600x1200@68Hz, 0.20dot, OSD, TCO99
- SAMSUNG SYNCMASTER 757NF
- Samsung SyncMaster 757P 17'',1600x1280,0.26mm
- LG Studioworks F 700P 17'', Flatron monitor,
- iiyama HM 704UT Vision Master 1413 Diamondtron, 1280x1024@65, OSD,TCO99, 0,25mm
- iiyama HF 703UT Vision Master 407 Hitachi Flat, 1600x1280@72, OSD, TCO99, 0,25mm
- iiyama HM 704UTc Diamondtron, színes házban, 1600x1280@72, OSD,TCO99, OPQ, 0,25mm
Mondjuk az eleje es a vege kozott van egy ketszeres arkulonbseg, es nem feltetlenul szeretnem a legdragabbat.
Es a netto 60 az ugy az abszolut felso hatar, szeretnem kevesebbol meguszni.
Elore is kosz a segitseget.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- új Philips Evnia 49M2C8900AM - óriás QD-OLED Ambiglow - 5k, 240Hz, 1800R, DisplayHDR 400, DTS Sound
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest