Aktív témák
-
ch.peter
aktív tag
CPU killer 2.0
Na innen a letöltés - az előbb kimaradt
http://www.ftpita.com/dic/abandon/files/soft/cpukil20.zip -
ch.peter
aktív tag
Letöltés:
Sajna csak 20 percig fut reg nélkül, de ugye a cracks.am senkinek sem ismeretlen :DD -
rog
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #4 üzenetére
ha dx4-en kikapcsolod a cache-t lassabb lesz mint szeretned :)
-
Yutani
nagyúr
Nekem van otthon egy nagyon jó kis C64 emulátorom, amin be lehet állítani bármilyen gépen a 100%-os C64 sebességet.
Szerintem C64 games rule, meg hát vagy 10-12 éve volt egy országos hírű democsapatunk ,ahol grafikus voltam... És most megnézni a munkáinkat, tök franyó! :)) -
Agyzuzo
addikt
CPU Killer v2.0 Még az ominózus Runtime Error At 200 hibaüzenet ellen is jó... :) Egy csúszkán lehet állítgatni mennyire lassítsa le a gépet, már jó ideje használom, nincs vele semi baj.
-
launcser
senior tag
de végülis 286os már elég lassu nem? :)
az meg még midnig van dögivel jok
40 megás vinyoval
arra ráfér minden játék .)
kiráj herkulesen.. :) -
bLaCkDoGoNe
veterán
yeah... mondjuk a cpumat ne killje meg teljesen :))
megnezem en is ezt magamnak, mert nagyon montezumaznek... azon nottem fel :) -
morzsa
aktív tag
AZ ''abandonwarez'' oldalakon valami cpu-killer nevű programot ajánlgatnak. Nekem inkább olyan gondom van, hogy a Panzer General elnémult az AC97-en. Persze... miért is lenne hozzá dosos driver.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
hehe, nekem is itthon figyel egy dx4-100, de azon sem stimmelt sajna anno a moslo. mondjuk kb. egy eve vagy meg regebben probaltam...
de van itt minden, isa oak kartya ( :) ) sb2, gus, stbstb :)
igazabol arra gondoltam, hogy xt-n probalom majd meg a dolgot, annal autentikusabb dolog nincs :)
ugye xt csak 360k-s dd-s lemezt tud kezelni? van vhol hozza egy doboz lemez is, vmelyiken csak akad egy regi dos... :) -
launcser
senior tag
hja végülis :)
nekem pl van 1 doboz 386osom
1 éve padláson porosodnak
286os is van szarásig..
ezekkel is lehet még kezdeni vmit :)
valaki csinál gépparkot
az az igazi
486os ha kell tudok adni bagoért majdnem teljes konfigot :) -
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
A kérdésed imho tökjó, nekem is vannak régi és überjó játékaim. Szerintem szerezz be bontóból egy 486-ost, az még nem volt érdemileg más architekturálisan, mint az xt, 286, 386 széria (ha már ezeket egy kalap alá vesszük, mert persze a 386 minden idők legnagyobb processzora :D), menni fog rajta minden, jól. azt már lehet rendesen lassítani is.
Egy biztos: én a mai gépeket felejteném. -
bLaCkDoGoNe
veterán
a kerdes adott... nem tudom, hogy leteznek-e igazan korrekt modon mukodo ''geplassito'' programok (nem a windows :)))
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest