Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Squirrel
őstag
telefonon hívtam őket, azt mondták, nem garantálják, h. x800xt-t tudnak hozni. Egy nagykerből ígértek a hétre, hétfőn rákérdezek, mert lehet h. a Sony monitorért is fel kéne mennem Pestre, parázok a pixelhibától. Szerinted bátran megrendelhetem az 566-ost? Én 600-asról nem találtam teszteket, de a Te tapasztalatod az 566-osokról nagyon meggyőző. Kíváncsi vagyok mit bírnak dual-ban

-
-
-
sz.j
nagyúr
Van aki a dualt is így írja ki, és nem volt egyértelmű, hogy mennyit vettél.

Mivel az Abitnál (P4) van a GA funkcióban több beállítási lehetőség is, pl. F1, ami eddig megfelelő memó hiányában szinte rögtön fagyott, nyílván egy kimagaslóan jó időzítésű memóriával kiszeretném próbálni, hogy tulajdonképp mit is tud !!!
És ha már kipróbáltam, tudom csak egyértelműen azt mondani, hogy ezentúl az időzítés, az órajel vagy mind a kettő érdekel!
-
-
Squirrel
őstag
-
Gorneck
legenda
Azoknak a memóknak gyárilag durva az időzítése! Az ára?! Nem hinném hogy drágább mint, ez na de nem is ezen megy az eszmecsere! ''5-10MHz-el kevesebbett 2-2-2-5ön'' amúgy ez a lényeg, hogy ezekkel az időzítésekkel minnél tovább bírja!
OCZ már régóta samsumg chipekkel szereli a memóit! -
-
Itt van:
Bővebben: link -
Várj addig ezt nézd meg:
Bővebben: link
Lehet ezt is kipróbálom,habár nem hiszem hogy el lehetne érni a mostani ramjaimmal durva időzítéseket.
[Szerkesztve] -
-
-
-
tkesy
őstag
az előrendelésre gondolsz? nme tom, ilyenkor lehet-e átutalással fizetni? mert ha nme akkor 2x jöhet fel...
Bővebben: link -
-
-
-
-
-
Squirrel
őstag
nemtom mennyit fog bírni, 3500+ -ot meg alá a Neo2-es lapot most rendeltük meg. Azért kihoznám belőle, amit stabilan tud még léghűtéssel...
Ja, és elég 2x512 vagy kellene a 2x1024?
gondolom azért elég az összesen 1 giga... nem is láttam 1 gigás 500-as vagy 566-os modult.
[Szerkesztve] -
-
-
Az jó. Azt nem 100% hogy 2*512-őt veszek(ez kéne nagyon
), lehet hogy csak 2*256-ra tellik,mert lap+proci cserét is tervezek és lehet hogy 3200+-t kellesz venni, nem 3000+-t.Eddig ez a best buy,az egyik külföldi lap szerint,de a 3000+ tuningjáról még semmit nem hallottam.Szvsz ugyanúgy lesz mint az s754-es 2800+/3000+ esetében. -
-
-
-
-
-
Gorneck
legenda
Ronaldo: Volt A-Data ramom és jó kis memó! Én mindenképp vagy Kingmax vagy A-Data-t vennék, mivel olcsó és jó! 600mhz-hez meg gép is kell ami kihasználja, de sokat ez nem dob a teljesítményen! Ezt mindenki tudja!
HerrZ: A Geil-t is ''válogatják'', ha jól tudom! De szerintem illetve még mindig tartom magam ahhoz a kijelentésemhez, hogy a tuning szerencse kérdése! Mert ugye sz@rt sem ér a drága cucc, ha nem megy úgy ahogy azt elvárnánk! Legjobb eset Hynix D43 400as ram oszt nem lehet belőle csak 50mhz-et kicsikarni! Az a legjobb, ha az ember kitudja próbálni! -
-
Érdekelne h mekkora fesszel éred el ezt, mert nálam sajna az IC7 csak 2,75V-ot ad 2,8-on és így már 510Mhz-nél vége a mókának... Gondolom 2,8-2,85V-on megy följebb... bár 500Mhz-en még viszi a turbo-t és 450Mhz-en megy még a street racer is... Csak mert a proci menne 300FSB-n de így a ramnak nem ok, mert a mem-vezérlő behal 280 felett és asszinkronban 5:4-be már nem tudja leosztani

Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,mindent róla.
Na mindegy,tudtam hogy nem fogtok elárulni mindent a cuccotokról....
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az nagyon sok.

, de remélem hogy 2,8-2-9V is elég lesz ahoz, hogy 440-460MHz között 2-2-2-5-el menjen!!!