Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Bocsi ha pontatlanul fogalmaztam, hidd el hogy nem értettelek félre csak a miértre kérdeztem rá.
Igaz, hogy a Te hsz-ra válaszolva kérdeztem ezt, de tulajdonképp mindenkihez szólt, hátha valaki tudja a választ.
Tehát a kérdés továbbra is adott: ebben az esetben akkor mégis mi okozhata a javulást? -
sz.j
nagyúr
Tudod félig-meddig ''köztudott'' rólam, hogy nem igen szeretem a fesz.emeléses tuningot, most hogy megtettem és az eredményét összehasonlítottam a 2,7V-on készítettel eredményével, mondtam azt hogy nem sok értelme volt.

Ráadásul volt még egy kis hangzavar is .
''Tuningos pályafutásom'' során már megértem ezt azt, de most amilyen ''zene-bonát'' csinált az túlmegy minden eddigin, sőt elképzelni sem igen tudtam ilyet. -
-
anulu
félisten
Bővebben: link
Bővebben: link
igen, DDR566! hogy mennyi a vége, az jó kérdés, mert 466 fölött az alaplapom vmiért nem szereti a szinkron tuningot
nem igazán értem, de szvsz BIOS gondja lehet.
SPD DDR570-re írja, szvsz viszi a 600-at is.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
haverhoz egy próba erejéig bepakoltuk Chaintech 7NJL1 Apogee alaplapba az 512/DDR566-os RAM-om, és szó nélkül ment 2600+ Barton mellett, igaz csak 333MHz-en, 2-2-2-5 időzítésekkel. tuningot nem néztük, össz egy memtest86 meg egy AIDA32 futott le. utána gyorsan ki is kaptam a memóriákat, nehogy haverom megszokja, hogy a gépében van

akkor még csak az egyik volt meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Programozás topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest