Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz pjen #119557 üzenetére

    Az viszont meg fontosabb lenne, hogy _megalapozott_ velemenyek jelenjenek meg.
    .
    Erre tokeletes pelda az en vergodesem tegnap este ota : elfogadom(!) ha valaki azt mondja, hogy az oltas nekem rossz es a gonosz hatalom azert kenyszerit ra, hogy neki jo legyen. Csak akkor legyen megindokolva, hogy a gonosz hatalomnak miert jo hogy en be vagyok oltva. Ez nem sikerul egyreszt tegnap este ota, masreszt valojaban ket eve.
    .
    Az, hogy valakinek van velemenye, meg nem er semmit. Lasd laca, akinek mindenrol is(!) van, de egyetlen temaban sem (!) kompetens. Az ilyen velemeny nem epiti a kommunikaciot hanem rombolja, mert aki egy intelligens vitaba szeretne terelni a beszelgetest az elso masodpercben realizalja, hogy ezt nem lehet majd, mert az intelligens vitanak egy alapfeltetele, hogy mind a ket fel eszervekkel probalja meggyozni a masikat. Namost laca-nak egyetlen eszerve nem volt meg szerintem eleteben, idejon, leirja hogy mindenki fasz, megkerdezed hogy ugyan miert, erre kb annyi a reakcio , hogy "mert en tudom amit ti nem". Megkerdezed hogy de mit , erre "az mindegy, ha nem latod nem segithetek". Ez igy nem vita, ez igy nem ervek utkoztetese, ez csak egy unatkozo nyugdijas faszparaszt vergodese a vilag ellen, mert azt hiszi attol kulonleges, hogy mindenben konzekvensen ellentmond mindenkinek akikvel valaha kapcsolatba kerult.
    Na az ilyen velemeny semmis, se szukseg nincs ra, se haszna nincs, a kommunikaciot nem elosegiti hanem hatraltatja. Ugyhogy nem, ilyen velemenyre nincs szukseg sem itt, sem mashol.

    [ Szerkesztve ]

    "Homie, I get up I run my shit, Really, I don't give a fuck "

Új hozzászólás Aktív témák