Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    válasz kiskuplung #18361 üzenetére

    Dehogy fogom.. A Pimax 5k+ al nagyon meg vagyok elégedve.. Tegnap kipróbáltam újra Pimax után a HTC Vive ot hát elég komikus ez a kis FOV sose szeretnék olyanra vissza térni .. 😊
    A poén az, hogy Pimax valami másik erősebb verziót készül kiadni , de talán +500 dollárral drágább lesz.. Kicsit vicces, hogy ennyi headset et kiadnak ..
    Pixelességben is nagya visszalépés a HTC Vive hez képest… Közben rájöttem és megy szépen a Tales of Glory is (Paralelt ki kell kapcsolni).. Viszont az Oculus os játékokkal van pici gond nem tudom én vagyok e béna vagy a beállítások rosszak, de mikor elindul a játék kb. 2 méterrel magasabban van a szoba léptékem a játékban és felülről látom a játokokat a Pimax-ben.. (Revive al szintén nem jó indítani, mert ott meg mozog folyamatosan a VR kép ) Lehet a testmagasság állításával be lehet állítani , hogy Oculus os játékok is menjenek vagy nem tudom.. Ha valaki tud megoldást rá szóljon egyébként az is menne e..
    Oculus Rift S viszont minden ismerősömnek aki nem akar 300-400 e f tot költeni VR ra értelmes választás márcsak az exclusive címek végett is..

Új hozzászólás Aktív témák