Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz #82819712 #46438 üzenetére

    :DDD
    Nehéz ezt megmondani mert nem tudjuk az összehasonlítási alapot a körülményeket, más mértékegységekkel és más rendszerben számol Nvidia.
    Ennek az első tesztek adnak majd választ meg az első DXR 1.1 benchek. 3D mark port royale valószínűleg megkapja majd a DXR 1.1 támogatást elsőként..
    Az RDNA 2 és az Ampere nagyságrendekkel gyorsabb lesz a Turingnál RT számítás terén ez szinte elkönyvelhető felesleges összemérni szerintem akár a 2080 Tivel is ilyen szempontból.
    A kérdés az mennyit gyorsul az új API val az egész rendszer mert a régin kb 2080 körül mozog a Minecraftban az új Xbox Raytracinggal ,de az új DXR adja majd hozzá a Lovat.

    Mellanox hatalmas lépés az Nvidiának, brutális az összeg amit belefeccöltek. harcolni akarnak AMD vel és Intellel a segítségükkel a professzionális piacon.Adatközpontok, HPC... Aztán hogy ez mit hoz nehéz megmondani. Konzorcium támogatások és belépők, ,speciális és gyors hálózati kapcsolatok, MCM dizájnhoz is már megjelent egy új farbric modell náluk, plusz felvették pár hete az 5G-t a portfólióba, telekommunikációs bizniszbe is belekezdenek..

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák