Új hozzászólás Aktív témák

  • iguana

    őstag

    válasz Somatom #149399 üzenetére

    óóó, ne is mondd. én is sajnálom és gyűlölöm, hogy ennyire elterjedt a viber, mert sokan megszokták és képtelenek változtatni és inkább szenvednek a reklámokkal, a meg nem érkező vagy késői üzenetekkel, amikor ott a telegram, a signal például...de igazából bármi jobb már nála. (én például mindig is utáltam a bazári, csillámpónis kinézetét, még akkor is, amikor jól működött.)

    3 éve véglegesen kukáztam a vibert, azóta csakis telegramot és signalt használok. tökéletes mindkettő. egy szavam nem lehet. mindkettő jól működik, letisztult a felülete, jó ránézni, jó használni. a signal szinte csak másodlagosnak van, illetve azért, mert (szerencsére) egyre több ismerősöm azt használja. ennyi belefér részemről. két ilyen alkalmazás lehet fent nálam, több nem. így húztam meg a határt.

    nem érdekel a viber, nem vagyok hajlandó feltenni senki kedvéért. messenger-t dettó.
    telegram, signal. egyik sincs? akkor felhívsz vagy sms. ez van. :DDD

    az egész családomat, és szűk körben az ismerőseimet "áttereltem" telegram-ra. 2 évbe(!) került, de a legjobb döntés volt. mindig megy, állandóan új funkciók kerülnek bele, 0 reklám meg bizbasz és soha, egyetlen alkalommal nem késett az üzenet és mindig jelzett. nem csak nálam, hanem a "túloldalon" is.

    tulajdonképpen a viber lett az újkori utorrent. egykoron mindkettő a maguk területén úttörők voltak, ők voltak az alfa, a megkerülhetetlenség aztán szépen lassan szarkupacok lettek.
    bőven van már náluk sokkal jobb alternatíva, csak hát az embereket nehéz meggyőzni a váltásra. így ha a környezetedben a többség viberezik, te is "kénytelen" vagy azt használni (vagy bekeményítesz, mint én :) ) ...mert tegyük hozzá az sem normális, hogy legyen egyszerre messenger (nálam sose volt, sose lesz), viber, whatsapp, skype, telegram, signal stb. a telefonom, hogy "bárki" elérjen.

    14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

Új hozzászólás Aktív témák