Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    M1 MBP:

    - Hasít, de tényleg, semmi nem akad, nem röccen.
    - ARM-es Chrome villámgyorsan indul, 20 lap van folyamatosan megnyitva, nincs gond
    - BT stabil, 8 óra alatt egyszer nem dobta el a jelet egy pillanatra sem
    - Akkuidő nagyon durva, kb. hetente 2x töltöm, pedig sokat adminisztrálok ezen
    - Safari piszok gyors, kulcskarika jól működik, ez is rendben
    - MS Office kicsit talán lassabban indul, de lehet hogy csak beképzelem, az is oké

    Ami nem tetszik, az továbbra is a Touch Bar. Képtelen vagyok megszokni, szóval amint lesz alternatíva, azonnal váltok.

    Vannak szoftveres bugok, mint pl. a Mail nem értesít közvetlenül az indítás után, vagy csak hangja nincs, de 2 perccel később ez is megy. A Finder döcögött két frissítéssel ezelőtt, most az is teszi a dolgát. Az App Store két papot nehezen szedett le, restara megoldotta, illetve az iCloud zaklatott múlt héten 3x, hogy lépjek be, mert néhány alkalmazásnak szüksége van az autentikációra. Jelszó sem kellett, csak leokézni. Mondjuk ez fura azért, bár hozzáteszem, hogy a Mail értesítés és Finder bugok megjelentek az i7-es Mac Minin is.

    Az NTFS bug a legdurvább, na ez kiborító, hogy minden másolást külön ellenőrizni kell, mert nem tudom, hogy a több száz másolt fájlból melyik sérül az átvitel során. Bár mivel a meghajtó a TV miatt kell csak (NTFS-t olvas), max újra felmásolom az adott epizódot és kész. Viszont ettől függetlenül ez azért komoly probléma. Jeleztem is a Paragonnak, ígéretet tettek, hogy kivizsgálják az esetet.

    Tök új az egész M1 vonal, idő kell neki. Másodlagos gépnek használom a MBP-t, de megkockáztatom, hogy napi munkára is bőven elegendő lenne. Természetesen az én igényeimnek megfelelően.

    Nem azt mondom, hogy komoly munkára nem való, mert pl. böngészőben admin felületen dolgozni, vagy szöveget szerkeszteni is lehet komoly munka, hanem azt, hogy aki speciális, vagy harmadik fél által gyártott alkalmazásokat használ, az mindenképpen csekkolja vásárlás előtt.

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák