Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    válasz adamsky92 #21327 üzenetére

    hát ha van rá keret, és hajlandó is vagy elkölteni rá az extra pénzt, akkor mindenképp megéri szerintem. főleg az IPS kijelző dob sokat a user experiencen szerintem.
    mondjuk lehet nem a legjobb embert kérdezted, én alapból szeretek jelentősen emelni a büdzsémen, prémumabb cucc reményében (notit is 160-ért akartam venni, lett belőle 240, mobilnál hasonlóképp), elfogult vagyok az n550-nel (ugye nekem is ez van, és bár van pár apróbb gyermekbetegsége, nem bántam meg, max a koncepciót, hogy egy mindenes laptop, ahelyett, hogy egy bivaly akkus subnoti, mellé minimum perifériák asztalra, vagy egy komplett asztali, de ez a projekt picit nagyobb költségvetésű lenne, szóval az már más tészta), az X-szel meg előítéletes, ha ennyivel olcsóbb, akkor tényleg nagyon ki lehet spórolva belőle az anyag. ezt is féltem kicsit táskában hordani, annál el nem bírom képzelni mennyire tartanék tőle. :D gondolom kapásból a billentyűzet rákoptatja magát a kijelzőre effektus arra érvényes lehet, mert tud hátulról horpadni a kijelzője rendesen, az N kijelzőjén még nem láttam nyomát a billentyűknek (az előző asusom, egy k52f, szintén megkapta a kijelzőre a bill mintázatot, pedig az egész stramm kis házban volt az x-ekhez képest)

    szóval röviden: ha van rá rászánható pénzed, akkor vedd az N-t, az X-ben szerintem sokkal több a kérdőjeles/rossz terület (anyagminőség, kijelző, billentyűzet pölö), mint az N esetén, ami egy teljesebb gép (de közel sem tökéletes ez sem, hozzáteszem)

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák