Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz bbchris #6005 üzenetére

    Ez egy kombi levél Tibinek és Bbchrisnek vegyesen írtam, válogassátok szét :P

    Igen szolid és vissza fogott árat akartam produkálni . Természetesen igaz amit a gép mellé tett szövegben van hogy jár hozzá egy fűrésszalag Aszállítás pedig sok cégnél ilyen tétel vásárlása esetén ingyenes.Nem tudom ezek mennyiért küldik ki de max 3000Ft lehet ha pénzbe kerülne

    A fűrésszalag nem atomtechnika bármikor beszerezhető ha a kereskedő nem rendelne neked olyant amit akarsz akkor te rendelsz a netről és elhozza a posta vagy a DHL futár nem drágán.(Amúgy vajjon ezen méretű különböző gyártmányú gépek sokszor nem tudnak-e közös szalagot használni??Méret alapján gondolom hogy igen.
    Megjegyzem ha én egy 150.000-es gépet vennék akkor mindjárt szalagot is rendelnék hozzá nehányat amennyi mondjuk 2 évi használathoz elég .Mert egy szalag nem szalag az el is törhet szakadhat , elkophat.

    Csiszoló az lehet hogy nincs hozzá, de az is lehet hogy bármelyik gépre rátehető meg az is lehet hogy egy önálló csiszoló célmasinával jobban járnál esetleg...Nem űrtechnika az se.

    Garancia kb 12 gépet vettem 5 év alatt.A meglevő 4 alapgépemehez Van olyan (boschok)amit regisztráltam a neten mert így 3 év garit adtak rá

    . :) Ugye nem kell mondanom hogy egy gépnél sem volt szükségem garanciális javításra( :N )

    Legöregebb működő gépeim 15 éves Black&Decker fúró,10 éves kézi metabo gyalugép dewalt dekopír ,a HILTI behajtóm már új gazdinál ha vigyáz rá még sokáig használhatja a többi 5-4-3-2 -1 évesek javítani eddig semmit sem kellett (egy 10 éves metabo körfűrészt bozótirtással :U kinyírtam,később ezmiatt halhatott el, de azt hiszem erre garanciát már nem adtak volna,és a blekidekit is 10éves korában egy elektronikai hibával javították)

    Tibi eltalálta, :N Holzmann (egy HBS300-as) , de van nekik big braderjük is csak az kissé húzós lenne mind árban, mind súlyban ha arrébb kéne tenni ,mert mondjuk a munka úg ykívánja helyigényileg ,teherbíró szilárd beton aljzat és emelő kéne hozzá .

    A lemezláb nem lehet nagyon rossz ha ennek a méretkategóriának összes gépe ezt alkalmazza gyártótól függetlenül. Amúgy se hiszem hogy egyszercsak összerogy , te meg visszaviszed hogy konstrukcióhibás, nem ma kezdték a gyártását.

    Abban nem tudok egyetérteni hogy az éles szerszámmal több baleset történik, mert a konyhakésen kívül másra nem igaz .
    Maró, gyalukés , körfűrész élezés után az előtolás erőigénye csökken , az anyagleválasztással járó vibráció is csökken, tehát könnyebben simábban erőlködés ,és ezzel járó kéz félrecsúszás veszély nélkül lehet dolgozni csökkentett vibráció mellett.Életlen szerszám balesetveszélyes a plusz erőígény miatt amit a megmunkáláskor megkiván a gép és szerszám anyaga is könnyebben törik, fárad ,a megmun
    kált faanyag is könnyebben beszorul ha nagyobb erő kell az előtoláshoz. .
    Gyorslazító :N a nagygépeken amiken dolgoztam nem volt, félperc alatt le lehetett tekerni , akkor egy ilyen liliputi fogna ki rajtam? :) Egyébként biztos van a holzmanon, is,sőt meg lehetne kérdezni csiszoló feltét van- e hozzá (sztem ez barkács kategória célgépre aggatott mindenféle mintha egy külön villanymotor annyiba lenne mint egy porsche) (de megmondják a boltban ahol árulják)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák