Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz ludsimon #6009 üzenetére

    Hát ebben a műhelyben én is szívesen elidőznék! Van minden, ami kell, és igazi asztalosmunkákra kialakított műhely.
    Majd megtanulod, melyik gépnek mi a neve, mire való, és hogyan kell kezelni. Karácsonykor már lesz annyi önálló tudásod itt, hogy ha addig nem is nyúlhatsz semmihez, már önállóan képes leszel egy komoly darab legyártására.
    Ezek egy kivétel nélkül nagyon értékes gépek. Így szemre is jóval öt millió felett lehet az összértékük. Tanulj meg nagyon vigyázni rájuk. Ha kárt teszel bármelyikben, hát egy éves kereseted kevés lehet a javíttatásra. Nem megfelelő beállítás, nem oda való anyag, gyanús géphang nem észrevétele nagy galibát okozhat. Ugyan védve vannak ezek a bolond felhasználótól is, de nagy az isten állatkertje - te ne tartozz közéjük.
    Az ujjaidat pedig leltározd le reggelente azért, hogy eszedben legyenek egész nap, este pedig azért, hogy megvannak-e? Csak akkor kezelj egy gépet, ha már jól megfigyelted, mások miként használják. Ha bizonytalan vagy bármiben, akkor leghamarabb is állj le a munkával, aztán pedig kérdezz, és a válaszokat jól jegyezd meg!
    Félned nem kell tőlük! Olyanok, mint a tűz: Ha hozzáértőn kezeljük, hasznunkra válik, javunkat szolgálja, ha nem, akkor a csúnya végkimenetel majdhogynem garantált.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák