Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz fehér_ember #2525 üzenetére

    Feladtam, gőzöm sincs mi az 50Hz-es anomália okozója.
    Már mindent széthúztam, már mindent kihúztam az elektromos hálózatból (az egész lakásban), de egyre csak rosszabb és rosszabb lett :K . Végül már csak dac-erősítő-hangdobozok voltak egymással meg az elektromos hálózattal kapcsolatban, és természetesen a mérést végző laptoppal (aksiról üzemelt).
    Nem tudom amikor régebben mértem a heco dobozokkal az akusztikát, akkor is a yami erősítőmet használtam-e. A REW szoftvert nem frissítettem az tuti, minimum2 évvel ezelőtti, a win 10-et akkoriban még lehet hagytam frissülni, később már azt sem.
    Ami nemrég (2-3 hónapja) történt, hogy az összes lakás "analóg villanyóráit lecserélték" digitálisra (a központi villanyóra helyiségben), lehet akkor csesztek el valamit. Mindenesetre ezzel én nem tudok mit kezdeni. Belerondít a REW mérésbe az tény, más anomáliát nem tapasztalok, lehet süket vagyok (vagy csak nem tudom mire kellene figyelni). Amúgy az elektromos hálózat régen is és most is hulladék volt; akkor se volt rendes védőföld és akkor is és most is, össze-vissza volt kötözgetve a nulla és az ál-védőföltd mindenütt. De akkor mégsem jelentkezett ilyen a mérésnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák