Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem kizárt hogy kontakthiba...
-
axlrose32
őstag
válasz
Menthirist #7 üzenetére
Biztos valami kontakthiba lesz benne,elöbb utóbb meg fog kelleni nézni.
-
Nos köszönöm mindenki hozzászólását, a monitor megjavult. Mással nem tudom jellemezni... Egy héttel a bejövetel után jó lett. Pedig nem mozdítottam el semmit, nem lett semmi állítgatva, ugyanazt csináltam, mint pénteken (1-es gomb nyomva bekapcs közben), és most bejött egy hibaellenőrző vagy akármi (soksok érték
), és utána jó lett... Szóval csak a memója volt gond (mellesleg szerintem az lehetett, hogy az utak elég rosszak, és a rázástól lett valami baja...)
-
axlrose32
őstag
válasz
Menthirist #1 üzenetére
Ha nincs csatlakoztatva a géphez akkor ir vmi :''no signal'' vagy check signal'' vagy vmi hasonló szöveget???
Ha elhoznád akkor ingyen meg tudnám állapitani olyan apróságokat hogy 1.: indul- e egyáltalán a sor,2.: van -e eltérités, 3.:esetleg képcsöfütés.Elég öreg vok már ahhoz hogy elhiggyem itt egy egyszerü reset a probléma megoldása.És mit kellene resetelni a szállitás fáradalmait?/ha jól emlékszem azt irtad szállitás után jelentkezett/ -
Bodin
senior tag
válasz
Menthirist #4 üzenetére
Szívesen segítenék, nekem is ilyen moncsim van, de semmi ''kombot'' nem tudok hozzá.
UP -
Semmi sem lett váltva... Valahogy a belső memóját kellene resetelni... Elvileg valami gombbal vagy kombóval...
-
Bodin
senior tag
Nem váltottál bemenetet rajta?
-
up
-
az lenne a bajom, hogy a 21''-os monitorom nem ad képet. a kis led piros marad. a gép felismeri, gond nincs, de nem ad képet. volt már egyszer ez a baja, szállítás után volt 1x ez... akkor egy ismerős úgy kapcsolta be a monitort, hogy nyomott egy gombot az elején, és jó lett... de nem vagyok biztos benne... próbálgattam, de nem lett jó... de sztem 99% hogy ugyanaz a baja... Valakinek ötlet, hasonló monitor, vagy tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- LG (27UL550-P) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest