Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Tálydi #20157 üzenetére

    Képet majd csinálok később, egyenlőre tiszta por. :B Ellenben végig vezetett szervizkönyves, számlákkal leigazolva. MOT 2014 végéig, RT év végéig, közvetlen szerviz után van az autó. 3 hónap teljes körű garanciát kaptam rá, tehát bármi gondom van, vihetem, ingyen megcsinálják. Pont jól jön ki, mikor visszaérünk Mo-ról, még lesz 10 nap, ha van valami az autóval. Gumik végre ezen már rendben voltak, P Zero elől-hátul. Első az még bőven jó, hátsó ezt a szezont, és még egyet kibír, aztán csere. Felniket fel kell újítani, de az minden angol autóra igaz... Van pár karc, de a többségük egy polírral kijön. Összesen 3db kőfelverődés van rajt, 2db a motorháztetőn, 1db a szélvédőn(szerencsére semmi komoly). Amint hazaérek, bejelentem az autót Balázshoz egy 1 napos teljes kényeztetésre.
    Egyébként egy álom. :B Első tapasztalat, mivel még szoknom kell a jobb kormányt, nem nagyon próbálgattam. Fogyasztás vérlázítóan alacsony, 168km-es hazatávon 62,8mpg lett az átlagom, kényelmes 116-os csordogálással. A hely brutálisan nagy hátul is egy coupehoz képest, eddig egy 2m-es embert leszámítva mindenki kényelmesen elfért.
    Nem fullos, roló nincs, meg távolságtartó tempomat sem. Viszont van aktív kormány, adaptiv bi-xenon, pro navi. Belül fekete, de annyira nem zavar, a végére már azzal sem volt bajom.

    whitezo88: Igaz, a pénz még nem jött le a számlámról. Valszeg a bank csak holnap teljesíti az utalást. :)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák