Új hozzászólás Aktív témák

  • Mephike

    senior tag

    válasz Joco_77 #1596 üzenetére

    Szia!

    A megjelenéskor váltottam M50-ről R8-ra. Az utóbbi idők egyik legjobb döntése volt ez részemről. 95%-ban Youtube videóknál és az abban szereplő termékek bemutatásakor használom. Egy kb. 5-10 perces videó (4K) felvételi ideje 60-80 perc szokott lenni. Ez alatt persze melegszik a gép, de csak szép fokozatosan. Eddig egyszer kellett felállnom és a gépet hagyni pihenni, de ez idő alatt megkajáltam, mire visszaértem teljesen oké volt a hőmérséklete.
    Kettő aksi kell a géphez, ez kb. kötelező. Vagy veszel egy USB-ről folyamatosan tölthető aksit. Az R8-ról van videóm a Youtube-on, ide nem tenném be, mert nem akarok reklámozni.

    Vettem hozzá egy utángyártott portré markolatot, ami 2 aksi fogadására is alkalmas. (Videó erről is van.) Ez jól jött akkor amikor néha kimegyek fotózni. Jobb fogás, és nem kell az aksi lemerülésétől félnem.
    Összegezve a dolgokat, ezt a kamerát még pár évig fixen szeretném használni. Egyedül a stab részét hiányolom, néha az jól jönne, ha egyszer feljebb lépek (R6 MarkII), akkor az ez miatt lesz. De ez egy másik történet.

Új hozzászólás Aktív témák