Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    na a gyerek megint csak 13 wint tudott hozni, de mindegy is. Nézem egy üzenet. Utolsó ránk ír angolul hogy "de rossz vagy". Nyert asszem 4-0. De milyen utolsó mocskos patkánynak kell lenned, hogy ezután még ezt tudasd is rövid üzenetben. Nem arról volt szó, hogy felbaxod magad mert egy béna embertől kikapsz a játék/kapcsolat/görény játékstílus miatt. Elkeserítő.

    Puskás már 40k-val olcsóbb. Tudom nem a legjobb időben vettem, de ez egy baby ikon ki a tököm vesz wl miatt baby Puskást hogy ennyire befolyásolja az árát :C Ma simán meg tudta volna venni a midet. :U

    Reggel megcsináltam Lazinit. Nem lépkedtek ki, nekem már csak a gól kellett, kicsit pötöygtem de nem éreztem olthatatlan vágyat a játékra. szóval főleg kitámasztott stick volt. Kapóra jott Origi a seasonból. Lehet ezt pár héttel korábban már ki lehetett volna venni, de az hogy egy ilyen játékost ad a játék júniusban az mindent elmond. Volt még egy gold loan Aubamayeng mellette, hát nem volt semmi különbség. Röhej. Ezt kapod azért mert ténylegesen játszol, nem pedig sbc-t grindelsz, pakkot veszel stb.

    Megint csak az jutott eszembe, ennek a játéknak nincs egy olyan eleme se ami ne köpne a pofájába az embernek...

    Inception is mondta tegnap azért kell a kontent ennyire ebbe a játékba mert amúgy a játék annyira xar hogy senki nem játsza ténylegesen a játék miatt.

    Ennek a játéknak ebben a formában ingyenesnek kellene lennie mint a fortnite meg a cod...

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák