Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    Élősködők
    Gisaengchung
    8/10
    --- Oscar jelölt ---

    Nem egyszerű film, olykor kicsit unalmas, máskor felvillanyoz. Összességében nagyon jó szórakozás, de biztos vagyok benne, hogy készülni fog belőle remake is... Nem mondanám vígjátéknak, de horrornak sem, inkább szatíra. Ettől függetlenül nem adnék neki Oscart.

    Árok
    Underwater
    4/10

    Tudjátok... amikor azt érzitek, hogy ilyet már láttatok valahol... Én végig ezt éreztem. Azért adtam rá valamennyi pontocskát, mert vonzódom az ilyen jellegű filmekhez. A színészi játékról inkább no comment.

    Az- Második fejezet
    It- Chapter two
    6/10

    Stephen King fanoknak kötelező. Én olvastam is, láttam a régebbi verziót is, de számomra ennek a verziónak az első része lényegesebben jobban tetszett. Ebben is voltak érdekes és félelmetes pillanatok, de összességében az utolsó 1/3-ot untam. Jópofa volt a Stephen King cameo.

    Klaus- A karácsony titkos története (Netflix)
    Klaus
    9/10
    --- Oscar jelölt ---

    Zseniális alkotás. Sokáig csak szemeztem a filmmel, beletekertem, nézegettem, aztán erőt vettem magamon és leültem és megnéztem, nem bántam meg. Sajnálom, hogy nem hamarabb tettem. Eleinte szokatlan volt ez az animációs stílus, de 10 perc alatt megbékéltem vele, sőt nagyon tetszett. Bejött a történet vezet, a karakterek, a hangulat és hogy nem ugyanazt a témát veszi elő újra és újra. Adnék neki Oscart.

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák