Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz erahurka #131168 üzenetére

    a leroy egy mocsok hely. aki azt nagyra tartja, mint vendéglátásban jelenlévő helyet, ott problémák vannak, azt gondolom
    a lörój nem más, mint egy szaros, ultraburzsuj, mocskos drága beülős hely, ahová szívesen beül a maffiózó, a senki celeb, vagy három luxuskurva pofázni egyet a semmiről vagy épp aktuális üzletről. méregdrága piák, -nyilván- jó drága cézársalátákkal kiegészítve.
    annak idején, a 2000-es években emlékszem, ahol az elsőt megnyitotta a tolószékes -azóta ebből kegyetlenül meggazdagodott- emberünk, már akkor, huszonéves fejjel csak ráztam a fejem, hogy tényleg csak egy nagyobb ugrótőke, egy jól hangzó név, egy jó nagy félhomályos helyiség, celeb árazás, ennyi kell elég a sikerhez a vendéglátásban ma?
    és sajnos igen.. egy legújabb példa rá a szánalmas -nna, nekem meg ez szánalmas- spíler elnevezetű, nagyon hirtelen ott termett helyiség, a mom park főbejáratánál, ahol egyébként nem volt addig semmi. most kitalálta nyilván a mom leaders, hogy oda is basszunk ki valamit, mert csak kéne onnan is befolynia még bérleti pénznek. erre összeraktak gyors egy helyiséget, csillagfényes betűkkel kiraktak rá egy jó nevet és azóta tele van..
    xd elárulom, nem 399ft egy pohár kóla.. de nem is családok ülnek be.. hanem pontosan a lörójos jól ismert közönség

    viszont ma délután családi mozi! Dolittle.
    ..és nem találjátok ki, hova viszem el a kiccaládot
    :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák