Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz BaLee #27988 üzenetére

    Igen, én is ezt olvastam róla, hogy nem vakít, ráadásul nekem a tompított az aszfalton mérve kb. 1 méterrel közelebbre is van téve, mint ahogy szokták, vagy ami az ideális lenne.

    Projektoros lencse esetén a vetített kép jó, ha a fényforrás ugyanoda esik kb. mint a volfrám izzószála, fókusz miatt akkor elvileg nagy dráma nincs, de egy falra ráállva ez azonnal látszik. Nálam előző Opelemnél az utólagos xenon volt olyan, hogy ügyelni kellett rá, A vagy B fajtát veszem-e, fórumon segítettek, hogy melyik a jó és azzal sem vakítottam, a tompított tetejét pedig határozottan lecsapta egy egyenes vonal mentén, nem is villogott egy lélek sem szembejövet.

    A Xenon look-al gondom van, a 6000K sok, 4300K híve volnék inkább, illetve ha meglépem, akkor mindenre, a kis kieg. izzókra is, hogy homogén, egységes kép legyen.

    De egyelőre hagyom akkor. Az a baj, hogy cimbi xenonjától sem vagyok beájulva, nekem zavaró a xenon mint műfaj (valszeg a színhőmérséklete miatt)..

    Magasabb fényű izzóval nem szeretek szívni, látni látok, inkább élettartam miatt akartam volna LED-et, mert szívből gyűlölök izzót cserélgetni.

    A műszaki megoldott lenne, csak tényként érdekelt, hogy elvben hogy állnak hozzá.

    Marad minden a régiben akkor, nem erőltetem. Köszi a véleményeket. :R

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Csájníz fejegység témában utazik valaki ? :D Van sokféle, még nem választottam, random hozok egyet: [link]

    A gyárim is ez a nagy szögletes, navis, nyugat EU térkép benne. Kesztyűtartóm mélyén van a navi DVD fogadó, fenekem alatt pedig egy 6-os CD tár. Nem vagyok benne biztos, hogy magyar offline térképet DVD-n még bárhonnan is kerítek ehhez a gyári navihoz, maga a fejegység piszok jó tunerrel rendelkezik és a hangja is tisztességes, szóval csak akkor bántanám, ha lenne egy csúcs Android alternatíva, ami nagyjából minden fiszfaszt kezel, amit a gyári.

    [ Szerkesztve ]

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák