Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    válasz ReFleXx #41273 üzenetére

    Jajjistenem...

    te ugyanazt csinaltad csak 1 hettel hamarabb -> csak a szokásos tankolás volt, a franc se tudta, h roham lesz. A hosszú hétvége után meg pangás volt a kúton és nem azért, mert nem volt nafta.

    hat nem tudom melyik jobb az uzemanyagrendszernek, a kannas premium vagy a kuton tankolt lakossagi. -> Úgy általánosságban értettem, h jobb a rendszernek az adalékolt, mint a higított. ;)
    Kb 3 éve csak prémiumot tankolok bele, a két kanna legtöbbször üres, akkor volt tele mindkettő mikor 350 környékén volt a százas meg most februárban, mikor 500-ért tudtam venni. Most ugyanez 660, de két hete még 700 volt. Benzines kannában 1,5 hónap alatt szerintem semmit nem romlik az állaga.
    Múlt héten viszont felesben raktam bele 95-öst meg 100-ast, így is 20 ezerre jött ki egy teletank és már el is autóztam. Holnapután beesik negyed alá a mutató, vihetem itatni.

    Szíjjátok ám a vérem, pedig nem én vettem 1000 litert amivel fel lehet gyújtani a két éve porosodó három raklapnyi "maradék" fosópapírt. :DDD
    Csak 50-55 litert akarok eltenni kb 1 hónapig, mielőtt vége az árstopnak májusban és vehetem literjét majd 170-180 pénzért drágábban. Én kérek elnézést. ;)

    Áprilisban úgy is itt az ideje a kötelezők cseréjének, plusz a klímahűtő is csereérett, már gatya a gyári. Miért ne spórolnám meg egyszer egy lég- és pollenszűrő árát a benzinen, amit egy oda-vissza úton úgy is elfüstölök? :U

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák