Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz n1nja #47499 üzenetére

    Szerezz egy marmonkannát, töltsd meg és szűrjétek át. Akkor kizárható a kút esetleg.
    A tank műanyag, nem valószínű a tank hiba, viszon van a betöltő rész, azt nem tudom, h miből van. Cserénél a szűrő milyen? Ott volt valami szennyeződés?
    Én kérdeztem a szerelőtől, h cseréljünk-e szűrőt és körberöhögött, h benzinesnél a 20 év az bagatel... :((( Pedig nem is ingyen kértem.

    Adaléktól nem kell félni, az üzemanyagban is van, csak a 95-ben kevéske. Leold, igen. És az jó. Ha van kereti géped, amit 95-el tankolsz, akkor meglesheted a karbit: valami kicsit nyálkás, fura rózsaszín-barna "alga" réteg mindenen. Mert a 95-ös etanollal (a kétüteműeknél olajjal még gázabb) ezt tudja. Váltottam 98-ra és Spurit is adok, minden alkatrész csillog-villog, ha szétkapom. Bár ritkábban is kell karbikat pucolnom. Nem dolgozom nekik, munkatársam ajánlotta, mikor vittem hozzá a rota karbit, h "algás" és ez mi...

    Jah, még valami, elvileg olyan 2/5, vagy fél tank alatt nem kellene sokat használni, mert mittudomén, valamit mondtak anno, de :U elfelejtettem. A lényeg, h ne a 0-15 liter tartományban tankolj 3000-ért, mert azt semmi nem szereti.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák