Új hozzászólás Aktív témák

  • Ace Ventura

    addikt

    Sziasztok!

    Korábban írtam, hogy május 8-án voltam vezérlés cserén, és úgy kaptam vissza az autót, hogy minden fékezéskor kattanás hallatszik a kocsi aljáról. Volt, hogy megszünt, volt hogy előjött. Természetesen nem produkálta a hibát, mikor visszavittem, ezért nem tudtunk kezdeni semmit a problémával.
    Ma viszont jöttem haza a nulláson, és olyan 90-es tempónál csörömpölést hallottam a kerekek felöl, ami egy 2-3 mp után megszünt. Nem volt más hibejelenség, mivel kormányoznom nem nagyon kellett, de miután letértem, akkor vettem észre hogy szervó nincs. Mivel nem tudtam megállni , ezért egy jó 8 km alatt hazahoztam a kocsit.
    Megálltam, és ez a látvány fogadott. Minden tiszta olaj, a sárga tartályban nincs semmi.
    Kérdésem, hogy ha reggel megyek azonnal a szervízbe, akkor 3 km-t el tudok menni, vagy ne erőltessem? Ha van ötlet mindent szívesen fogadok. Szigethalmi jó nevű szervízről van szó, de valamit nagyon elb@sztak. Sanszos, hogy több mindent is.
    Képeken alaposan dokumentáltam. Szanaszét fröcskölt az olaj a bal oldalon. Mi lehetett a csörömpölés? 2007 Fusion 1.4 benzines. 244000km.
    [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]

    Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej

Új hozzászólás Aktív témák